Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS kalkıyor!

ee her seyi ben bilirim tek kisi idare ederim kimin kac cocuk yapacagina evinin isine cocuk terbiyesine hatta konusulana karisacak tek adam daha ne olacakti

devlete girmemizin bir anlamı yok anladım ki devlet özelleşmiş... o yüzden oturun oturduğunuz yerde...

her kurum, bakanlık ihtiyaca göre sınav açacaksa ihtiyacın kimler olduğu sınavdan önce bellidir

bizim sınav güme gitmez heralde ..

belki daha güzel olucak hemen olumsuz yormayın, her farklı dal için ayrı bir sınav her işletme için ayrı bir sınav demek oluyor bu, en başta torpil olacak benim için en kötü yanı bu olmuş tanıdık yoksa işsizsin ama tek bir sınav değilde istediğin bir yer için ayrı bir yapılan sınav daha mantıklı...

paralelcılerı kovup yerını kımı alıcaklar benımı! hadıya akıllı olun ..daha ıyı olurmuşta..

bu son ekpss olabilir iyi çalışın derim..garibanın tek umudu vardı çalışırım atanırım oda gitti yazık çok yazık...

Ya hiç alakası bile yok çalışıpta giremiyenlerde var.??

haberi yanlış okumuşsun... genel kpss sınavı kalkıcak. siz nerde çalışmak istiyorsanız orda o kurul adına sınava giricez. yani örneği: ben iş kur da çalışmak istiyorum iş kura başvuruyorum iş kur sınav düzenliyor iş kurdan sınava giricez... mevzu bu...

netice de kpss kalkıyor yanlış olan ne.
merkezi sınav yok artık tarih oldu

Evet kpss kalkıyor, bakanlıklar kendi sınavlarını yapacaklarmış peeh, kurum, mülakat ve sınavları TORPİLDEN başka bir şey değildir!! Adaletinizi seveyim beaa!!

2012'den önce engelli alımlarında il milli eğitim, sağlık müdürlükleri kendileri sınav yapıyordu il bazında 5-10 kişi alıyorlardı bunu kaldırıp merkezi sınavı getirdiler üstelik EKPSS yönetmeliği yeni çıktı. EKPSS'nin kalkacağını zannetmiyorum

küçük iller için iyi olur. ama büyük illerde kimse kimseyi tanımadığından zor olabilir. torpil ihtimali vardır.

25000 kontejana 5000 engellı, kalan kısma nasılsa devlettekı mudurde benım amırde benım alırım yandaşımı bakarım ışıme.
engellı kımkı.. ıyıkıbı 3000-5000kışı alıdılar gorende engellı bu ulkde 1,sınıf vatandaş muamelesı gorukuyo zannedecek sız hangı ulkedeydınız bugune kadar valla mearkettım.o koltukları 23 nısanda bıle vermesler sıze artık..

kpss sınavı kalkmayacak

arkadaşlar kpss sınavı kalmayacak buda demek oluyorki ekpss de kalmıyor

Üst Alt