Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ortaöğretim ve lisans sonuçları açıklandı

Bir de sayfa açılsa çok güzel olacak da hata veriyo :(

evet çok yoğun sayfa sürekli hata veriyor sürekli denemek gerekiyorşan eseri sonuçlara ulaşabiliriz

Ben baktım lise 87 puan almışım ömss sınavından iyi hiç çalışmadan ama bu puanında bir işe yarayacağı kanaatinde değilim...

bio çok iyi bir puan almışsın bence bu puanla atanma şansın var ben 64 puan almışım senin puanın çok iyi benim bi yakınım 85 puanla yerleşti bence ümitisz olma

Düz lise olunca pek bir umut olmuyor bide kpss ile alakalı hem sınav hem atamalar hep şaibe kaç dönemdir izliyoruz görüyoruz hayırlısı herşeyin ömss den olmadı belki kpss den olur herkes için hayırlısı olsun teşekkür ederim iyi temennilerin için arkadaşım muhabbetle...

Orta öğretim KPSS de kaç puan aldınız ?

ben ortaöğretim KPSS de 68.8 Puan aldım

Bende 64 puan aldım.
Arkadaşlar bir şey soracağım, bazı arkadaşlarım diyor ki; sen 64 puan aldın ama engelli raporun olduğu için 10 puan avantajın var. İşkura başvuru yap yerleşirsin diyor. Puan avantajı doğrumu acaba, bilgisi olan varmı?

Üst Alt