Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kpss sinavina basvuru yaparken ozur raporumu belirteli miyim?

esin32

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar bu ay icerisinde saglik kurulu raporu aldim 2015 kpss hazirlaniyorum basvuru surecinde raporumu belitmeli miyim? Ve belitmem gerekirse hangi kurumlara belirtmeliyim? Belirtmezsem ilerde pproblem yasar miyim?

frtongan

hayır EKPSSden bahsetmiyor arkadaşımız her sene yapılan normal LİSANS KPSSden bahsediyor engelli olmanın sorun olup olmayacağını lütfen biri açıklasın ben de gireceğim 2015 LİSANS KPSSye ANCAK RAPORUM OLMADIĞI TEDAVİ AŞAMASINDA OLDUĞUM İÇİN YAZMAYACAĞIM DA SORUN OLUR MU BİLMİYORUM???

Arkdaslar her sene ogretmenlik icin yappilan normal lisans kpss bahsediyorum raporumu yeni aldim ve hic bir yere bildirmedim basvuru sirasinda raporumu belirtmelimiyim? Eger belirtmeliysem hangi kurumlara belirtmeliyim? Sordugum ekpss degil normal kpss

Yanlis bilmiyorsam eger belirtmelisin cunku engelli ogretmen konyenjani denen bisey var ve isin daha kolay olur diye biliyorum ama yinede arastir ogren bence garanti olur :)

Belirtmelisin hatta aslı gibidir yaptırıp Ankaraya yollaman lazım diye biliyorum

Boyle durumla karsilasip sinava giren yok mu :) net bilgisi olan yoki muu? Kpssde esit hic bir fark olmuyor diye duymustum

Sınava girmende zorluk yoksa sınav salonuna kendin gidebiliyorsan belirtmenin sana hiçbir faydası olmicak

EKPSS 2. nedir bu sınava girmeden başvurular yapılmıyormu kpss nin önemi kalmadımı ekpss nsl başvuru olacak tarihi nedir beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz

tüm cevaplar için tesekkürler.. enesyildirimm ve oimperfecta bu güne kadar bir cok sınava girdim bahsettiğiniz tarzda bir problem yaşamadım. tek basıma sınava girebilirim. engelli kontenjanından faydalanabilir miyim ve tercih edeceğim illerde bir öncelik verilir mi diye merak etmiştim.. Sonuc olarak buradan anladığım sağlıklı bir birey gibi sınava gireceğim ve atamam bu sekilde gerceklesecek :)
Hannde henüz basvurular baslamadı form elime ulasmadı söylediğiniz gibi kutucuk var mı yok mu bilmiyorum ben önceden bilgi almak amacıyla konuyu baslattım. şimdiden bilgim olsun ki orada bi yanlıs yapmayayım. raporum %43 ve süreklidir bilgilendirme için de ayrıca tesekkür ederim :)

Engelli kontenjanından faydalanabilmek için ekpss ye girmek gerekiyor diğer durumda bi faydası yok. Ekpss ile engelli öğretmen alımında yeni karara göre tüm adayların ataması yapılacak.

Üst Alt