Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ve memurluk sınavları ne zaman yapılıyor?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
memurluk sınawları kpss ne zmn yapılıyo hangi tarihlerde nereye başwurmamız gerekıyoo açıkögretimle lise okuyorm katılabılırmıyım

kpss zamanını bilmiyorum ama açık öğretimi okuyanlarda katılabiliyor...

SANIRIM LISE DUZEYI kpss sınavları kaldırıldı..

tarihleri ne zaman pekı bunların

arkadaşım teşekkürler sınawın tarihini ögrendim ama nereye başwur yapıcazz

jon83

fiyatı 35 tl peki nereye başvuru yapıyoruz bilen varmı neler istiyorlar bilgisi olan varmı evrak olarak

evet ya bunnun cevabını bilen yazsın

Bağlı bulunduğunuz milli eğitime tabiki de ama daha önceden kpssye girmişseniz www.ösym.gov.tr den başvuru yapmanız gerekiyor...
Yardımcı olabilmek güzeldi ben teşekkür ederim...

ya orda lisans falan dıyo anlamadım ben lise terkim şimdide açıkögretımden okuyorum hangine bakmalıyım

Liseyi bitirmen lazım kpss girmek için.Kpss sınavı ise 26.09.2010 da yapılacak.

ÖSYM'nin takvimine göre, Lisans mezunlarına yönelik 2010 KPSS sınavı 10 ve 11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılacak olup, bu sınava 10 ila 21 Mayıs 2010 tarihleri arasında başvuru alınacaktır. Ortaöğretim / Önlisans mezunlarına yönelik 2010 KPSS sınavı ise 26 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olup, bu sınava ise 31.05.2010- 02.07.2010 tarihleri arasında başvuru alınacaktır.

Arkadaşım lise okuduğun için, Ortaöğretim / Önlisans mezunlarına yönelik 2010 KPSS sınavına gireceksin; tabi bu tarihe kadar liseyi bitirmiş olman gerekiyor.

jon83

kpss girmek için bulundugumuz ilçedeki milli egitim müdürlügünemi başvuru yapıcaz ayrıca kpss girmek bizden istenen belgeler nelerdir kpss kaç soru çıkıyor yanlış dogruyu götürüyormu sözelmi sayısalmı genelkültürmü genelyetenekmi...

ÖSYM'nin internet sitesinden başvurursun.Öncelikle 35 TL yatırılıyor bankaya.60 Genel Yetenek, 60 Genel Kültür sorusu mevcut.4 yanlış 1 doğruyu götürüyor.

Genel Yetenek:
30 Türkçe, 30 Matematik-Geometri

Genel Kültür:
30 Tarih, 18 Coğrafya, 12 Vatandaşlık(Anayasa)-Güncel Sorular

Güncel sorular 2-3 tane çıkar ortalama..

jon83;

diplomanı nüfüs cüzdanı alıp en yakın ösym bürosuna gidiyosun veya lise müdürlüklerindede oluyor. ordaki memurlar kaydını yapıyor hepsi bu!

fizik kimya biyolojinin dışında kalan ne varsa çıkar kardeşim ;)

2010 kpss ozurlu vatandas özürlü kpss girecem miyiz? sevirinim

lise mezunları sınava gircekmi arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim ben ilk defa girceğim için birde ne tür sorular soruyorlar

Arkadaslar benim Anlamadıgım Bu sene Kpss ye giremezsek Özürlü kadrosundan yararlanamıcak mıyız bu nasıl iş ?

eğer memur kadrosu için Kpss şartı aranmıyorsa ben neden sınava gireyim ki

Üst Alt