Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'den aldığım puan ile ÖMSS'den tercih yapabilir miyim?

prof_cavus

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bu sene normal lisans kpss girdim. Puanım 61.... Fakat 1 hafta önce % 62 oranında rapor aldım. Fakat ÖMSS ye girememiş oldum. ÖSYM dilekçe vs yolla başvurup aynı puanımı kullanıp tercih hakkı elde etmek için başvurabilir miyim.

Omss bağımsız resmi kurum .. özürlü bireylere yönelik ciddi kamu memuru yetiştirme sistemi dir ancak yeri zamanında başvurmak gerek

ama sınavı yapan ösym değilmi dilekçe ile başvurup sonuç alamam mı

hocam kusura bakma ama dalga geçmek gibi bi soru seninki. ömss ayrı kpss ayrı .

bu arada milyonda bir ihtimal olup öle bişey yapsalar,hata yapslar zaten bu puanla bi yere varamassın.
sen 2 sene bekle o arada iyice ders çalış

dediğin gibi bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum fakat işkur'un sayfasını sürekli kontrol et ordaki engelli ilanlarını takib etmeni tavsiye ederim en aznından 2 yıl boş beklemenden iyidir

bende kpssden aldığım puanla tıp fakültesini kazanabilir miyim? :D :D şaka bir yana da arkadaş böyle soru mu olur yaw. el insaf....

Üst Alt