Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'ye girmek için yeniden rapor çıkartmak gerekiyor mu?

marto1

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
93
Merhaba arkadaşlar konuyu tam olarak bilmiyorum bir arkadaşımdan duydum KPSS girmek için yeniden rapor çıkartmamız gerekiyormu? böyle bir şart varmı son 6 aylık olanlar geçiyormuş diye bir söylenti var yardımcı olurmusnuz teşekkürler

kpss ile raporun bir ilişkisi yok

bir arkadaşım KPSS girmek için eski raporlar geçerli değil demişti yenisini çıkartmak gerekiyo dedi ben anlayamadım eski köye yeni kanunlarmı geldi cevap için teşekkür ederim ticet kardeş

rica ederim murat için rahat olsun arkadaşın kulaktan duyma konuşmuş

KPSS sınavı için raporunuz sadece engelli salonunda sınava girmek için gerekiyor. Eğer ağır bir engeliniz varsa veya çok katlı bir binada üst kata çıkmanızda bir sorun oluyorsa v.s. başvuru esnasında raporunuzla bunu belirtirsiniz ve engelli salonunda girmek gibi bir hak kazanabilirsiniz.

Atama esnasında ise engelliler için hiç bir ayrıcalık yoktur. Puan esasına göre kim yüksek puan almışsa o kişi atanır.

her duyduguna inanma kardesim...
saglık raporunda SÜREKLİ yazıyosa her zaman her yerde gecer ???*

KPSS daba baslama tarihi bile olmadı liselilier icin olsun sende girersin merak etme ..

Üst Alt