Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir atv türü veya 3 tekerlekli araç arasında kafam gidip geliyordu.
O devrilir, bu savrulur gibi yazılar okudukça karar veremiyordum.
Son bir senedir çeşitli videolarda gördüğüm bir araç vardı. Motor mu diyeyim yoksa araba mı karar veremedim.
Kapalı olması büyük nimet, yağmuru var çamuru var, cayır cayır yakan İzmir güneşi var.
Akşam kapıya park edince, açıkta kalan yeri olmaması da avantaj.
Kullanıp deneme şansı yok, sadece resim ve videolar ile kararımı vermiştim, benim olmalıydı!
Ve artık kavuştuk
Bu tür araç ihtiyacı olan arkadaşlarıma her konuda yardımcı olmak istiyorum.
İzmir'de oturanlar istediği zaman görebilir.
Şimdi kısaca bilgiler aktarayım, daha farklı sorusu olan yazsın cevaplarım...
Gaz ve fren elle, ayakla hiç bir kullanım gerekmiyor.
Sinyal ve geri vites ışığı/ikaz sesi, usun-kısa far, silecek, korna mevcut.
Maksimum 46 km. hızı gördüm, daha üstü çıkmadı. Menziline gelince; Ben 57 km. civarı (Aliağa'dan Mersinli 1.Sanayi) tek şarjla gittim, kişi ve yokuş gibi durumlara göre mesafe değişiyor.
Dönüşü de hesaplayarak, ortalama 25 km. uzağa gidebilirsiniz.
Veya İzmir merkezden Urla, Gümüldür gibi sahil yerlerine gidip, oradan şarj yapıp dönebilirsiniz.
Muhtemelen fiş takmaya izin verecek kafeterya vs. bulursunuz gittiğiniz yerde, ben daha denemedim.
Arkaya zayıf +2 kişi yolcu binebiliyor.
Market/pazar gibi alışveriş poşetleri ile eve git-gel harika işe yarıyor.
Muhtemelen balık tutmak için de ideal, resimleri paylaşırım gittiğimde
Gürültüsü yok, gaza yüklendikçe gelen ses rahatsız edici değil.
Plaka ve ehliyet; Belki sağlamlar için sorun olabilir ama kullanan engelli olunca, araç ta engelli aracı oluyor
Ben sayısız polisle denk geldim, beğeni ve teknik sorular hep.
Zaten teknik anlamda, bizim akülü sandalyelerin kapatılmış hali, bildiğin kapalı akülü!
O devrilir, bu savrulur gibi yazılar okudukça karar veremiyordum.
Son bir senedir çeşitli videolarda gördüğüm bir araç vardı. Motor mu diyeyim yoksa araba mı karar veremedim.
Kapalı olması büyük nimet, yağmuru var çamuru var, cayır cayır yakan İzmir güneşi var.
Akşam kapıya park edince, açıkta kalan yeri olmaması da avantaj.
Kullanıp deneme şansı yok, sadece resim ve videolar ile kararımı vermiştim, benim olmalıydı!
Ve artık kavuştuk
Bu tür araç ihtiyacı olan arkadaşlarıma her konuda yardımcı olmak istiyorum.
İzmir'de oturanlar istediği zaman görebilir.
Şimdi kısaca bilgiler aktarayım, daha farklı sorusu olan yazsın cevaplarım...
Gaz ve fren elle, ayakla hiç bir kullanım gerekmiyor.
Sinyal ve geri vites ışığı/ikaz sesi, usun-kısa far, silecek, korna mevcut.
Maksimum 46 km. hızı gördüm, daha üstü çıkmadı. Menziline gelince; Ben 57 km. civarı (Aliağa'dan Mersinli 1.Sanayi) tek şarjla gittim, kişi ve yokuş gibi durumlara göre mesafe değişiyor.
Dönüşü de hesaplayarak, ortalama 25 km. uzağa gidebilirsiniz.
Veya İzmir merkezden Urla, Gümüldür gibi sahil yerlerine gidip, oradan şarj yapıp dönebilirsiniz.
Muhtemelen fiş takmaya izin verecek kafeterya vs. bulursunuz gittiğiniz yerde, ben daha denemedim.
Arkaya zayıf +2 kişi yolcu binebiliyor.
Market/pazar gibi alışveriş poşetleri ile eve git-gel harika işe yarıyor.
Muhtemelen balık tutmak için de ideal, resimleri paylaşırım gittiğimde
Gürültüsü yok, gaza yüklendikçe gelen ses rahatsız edici değil.
Plaka ve ehliyet; Belki sağlamlar için sorun olabilir ama kullanan engelli olunca, araç ta engelli aracı oluyor
Ben sayısız polisle denk geldim, beğeni ve teknik sorular hep.
Zaten teknik anlamda, bizim akülü sandalyelerin kapatılmış hali, bildiğin kapalı akülü!