efendim slmlar bende iş yerimin büyebilmesi için degişik bankalardan kredi aldım toplam kredim 180 bin kredi kartı borçlarım 20 bin kmsh borçlarımda 25 in 3 senedir,h epsini ödeyebiliyorken ekonomik kriz,terör olayları,insanların alım gucunun duşmesinden dolayı yeterli iş yapamadığım için zorlanıyorum... bu durumu banklara anlattım ve yapılandırma yaparız dediler ve yaptılar,aylık 15bin tl olan ödememi 7000tl te çektim her sey yolunda gidiyor derken 2016 yılına girmemizle piyasa iyice sıkıştı yeterli para girmemeye başladı, dukanımın üzerinde 39 tl civarında ipoteğim var.. şimdi sormak istediğim ben ödeme yapmak istiyorum fakat bankalar benim borcu taksitlerimi minium seviye ye gelecek şekilde yapılandırırlar mı.yoksa git başımızdan bizim sorunmuz değil mi derler,ve ben böle cevap alırsam hiç bir borcumu ödemeyip yoluma devam edersem ne olur..1 dukkanım bir de evim var.. lutfen bana yardımcı olursanız sevinirim. ve bu konularda ücretsiz avukat tutabime veya devleten avukat alabilme şansım var mı yada ne yapmalıyım ,lutfen yarımcı olursanız cok sevinirim,çünkü ben de çözemezsem intihar etmeyi düşünüyorum. Allah rızası için yardımcı olursanız sevinirim..