Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi çekip ev almak istiyorum..?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
şizofreni hastasıyım ve memurum 190.000 tl lik bir kredi çekip ev almak istiyorum. ne yapmam lazım. %80 raporum var.

maaş aldıgın bankaya gidip sorman lazım,kamu bankaları daha uygun,ama 190 bin çok para uzun yıllar ödeyecen,çok iyi düşünmen lazım,ben zamanında 80 bin ççektigim halde,maaşımda yüksek oldugu halde çok zorlandım,öde öde bitmiyor.

emlakta balon patliyacagini soyluyor ekonomistler. evler asiri pahalilasti. istersen bekle bir muddet.

Kirada oturuyorsaniz kiranizda yuksekse bi okadar daha odeyip ev sahibi olmak makul gibi geliyor

Annem emekli maaşını yıllardır Ziraat Bankasından almaktadır. Hesabınız yok ise açıp çalışmaya başlayın. Kredi limitleri oldukça yüksek. Şubeye gitmeden bile kredi çekebiliyoruz. Ek olarak babamda emekli maaşını Ziraat Bankasından alıyor. Kredi sorunu yaşamazsınız. Memur olunca işleriniz daha hızlı sonuçlanır. Ancak şu sıralar ev almanızı tavsiye etmiyorum. Biraz daha bekleseniz iyi olur.
r

kredi notum iyi midir?

engelli devlet memuruyum, kredi puanım 850 ler civarı bu not iyi midir, kredi çekerken kolaylık olur mu ?

Üst Alt