Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi çekmek için 2022 maaşımı aldığım yeri değiştirebilir miyim?

memocan063

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
şimdi ben ptt den maaş alıyorum maaşımın üstüne kredi kartı verirler mi alabilir miyim vermezlerse böyle yapabilir miyim peki ptt den aldığım maaşı ziraat bankasına aktarabilir miyim ?

@memocan063 ablam kredi kartı için bankalara başvur ve sor dedim sana. 2022 aylığı üstünden kredi kartı vereceklerini sanmam ama. çünkü 2022 aylıklarına haciz uygulanamıyor. 2022 aylığını bu yüzden dikkate alacaklarını sanmıyorum. onlar için garantisi yok çünkü.

2022 aylıkları sadece ve sadece PTT aracılıgıyla ödenir. banka aracılıgı ile mümkün değil. ama aylığımı çekerim gider bir hesap açarım ve oraya yatırrım dersen senin bileceğin iş. lakin banka hesapları da kontrol ediliyor. banka mevduatı için aylık faiz getirisinin 2 katı tutarı hane gelirine ekleniyor.

ben banka işlerinden pek anlamam. ama 2022 aylığı açısından riskli olan kısımları sana yazdım.
şimdi sen bankaya gidip soracaksın kredi kartı almak için.kredi kartını hangi şartlarda vereceklerini onlardan öğreceksin ve ona göre hareket edeceksin.

Kalem tamam ablam benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için allah razı olsun kolay gelsin

Üst Alt