Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartı almanın şartları nelerdir?

chiko

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben böbrek nakilli bir hastayım ve devletten engelli maaşı alıyorum kredi kartına sahip olmak istiyorum ama başvurduğum tüm bankalardan olumsuz yanıt geldi (KREDİ KARTININ KESİN ONAYLANMASI İÇİN NE OLMASI GEREKİYOR YANİ BANKALAR NE İSTİYOR VE DEVLET MAAŞI ALANLARA BANKA KREDİ KARTI VERMİYOR MU BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Merhaba
Banka öncelikle üzerinize bir borç olup olmadığına bakıyor. (İcralık, kara liste vs.)
Ayrıca bir geliriniz olması gerekiyor.
Bir yerde çalışıyor olmanız gerekiyor belirli bir maaşla..

Bir bankaya başvurdunuz olmadıysa diğer bankaları deneyin.
Biri vermedi diye diğeri de vermeyecek değil, verebilir.

Bu da garantinin sayfasından;

Kimler kredi kartı başvurusunda bulunabilir, başvurumu hangi belgelerle nereden yapabilirim?

[FONT=Arial]18 yaşını aşmış ve düzenli gelir sahibi herkes kredi kartına garantör gerekmeksizin başvurabilir. Bunun dışında düzenli gelir sahibi olmayan (ev hanımı, öğrenci) ve yabancı uyruklu kişilerin bir garantör eşliğinde başvurmaları gerekmektedir.[/FONT]
[FONT=Arial]Eksiksiz doldurulmuş bir kredi kartı başvuru formunu, nüfus cüzdanınızın veya sürücü belgenizin aslını gösterip, fotokopisi ile birlikte program ortaklarına veya herhangi bir Garanti Bankası şubesine teslim etmeniz yeterlidir.[/FONT]
[FONT=Arial]Resimli Bonus Card'a başvurmak için söz konusu belgelere 1 tane resim eklenmesi gerekmektedir.[/FONT]
[FONT=Arial]Yabancı uyruklular kimlik fotokopisi, oturma izni ve çalışma izninin bir fotokopisinin yanı sıra bir garantörle başvuruda bulunabilirler.[/FONT]

teşekkür ederim.. bende düzenli gelir var ama devlet maaşı sadece 15 tane bankaya başvurdum nerdeyse hiç biri kabul etmiyor iş yeri olarakta bir esnaf dükkanı gösteriyorum ama kabul etmediler bi türlü anlamadım bu durumu...

Daha önce kredi kartınız var mıydı?
Onun borcu kalmışsa bu sebepten olabilir.
Bankaya gidip nedenini sorun
Eğer maaşınız da varsa istediğiniz halde size kredi kartı vermemeleri mümkün değil :)
Zorla olsa yine verirler

bende kredı kartı alamıyıdum bımere yazdım alı babacan hallettı

kazım bey,kredi ve kredi kartlarında yeni dönem devletin sınırlamış oldugu kurallar var,ama yinede size kredi kartı çıkmamasına ben şaşırdım,2 sene önce benim yegenime bile kart vermişler,işin garip tarafı çocuk lisede okuyor,göndermişler buda almış kullanmış,tabi ödeme gücü yok,borcunu ben ödedim kapattım.yeni çıkan yasalarla bankaların kart ve limit vermesi biraz daha zorlaştı,eskisi gibi stand açıp önüne gelene kart veremiyor,bana kalırsa sizde hiç kredi kartına bulaşmayın,aylık gelirim türkiye şartlarına göre yüksek olmasına ragmen,aldgım maaşı oldugu gibi kartlara veriyorum.bu kartların yüzünden hayatı borçlanarak yaşıyorum.bence almayın daha iyi, o bankalarada teşekkür edin:)

aslında hiç bulaşmamak lazım lakin memlekette alışveriş yapmak için sistem karta teşvik ve zorunlu kılıyor

yok gül daha önce hiç bankalarla işim olmadı yani borç ödememeye veya kara liste gibi bi durum yok üni. okuyan arkadaşıma verdiler 300 lira gelir gösteriyo 500 lira limitli kart çıkıyo hemen sigortasıda yok sadece öğrenci çok tuhaf cidden

haklısınız galiba hakan bey arkadaşım demişti daha önce önüne gelene verdiler kredi kartı şimdi kısıtlama geldi herkese vermiyolar diye ama arkadaşım daha yeni aldı ve üni.öğrencisi açıktan okuyor gittiğide yok yani bitti normalde ona bile çıktı benim maaşım var çıkmıyo anladım ben bu işi

emin olun bana çok ihtiyaç kredi kartı yoksa 10 tane bankaya birden başvurmazdım işimi kolaylaştıracak o kart bilinçli kullandıktan sonra çok gerekli bşy aslında ims_77

ne yaptınız anlamadım enes bey

Artık kredi kartını verirken çok sıkıyorlar. Üniversite öğrencilerine belli limitli kart veriliyor ama daha önceden bankadan kredi vs. bir işleminiz olmadıysa çok zor. Ancak maaşınızı aldığınız bankanın müdürüyle görüşme yaparak halletmeye çalışın. Maaşlı çalışana bile bankadan kredi notunu artıracak bir işlemin olmamış diye vermediler. En son banka müdürüyle görüşme sonrası halletti.

merhaba öncelikle şunu söyleyim daha önce bankayla çalişmadığından kart çikmaz ve 10 tane bankaya başvurdum demişsin zaten puanin düşük iycene düşürmüşsun herbaşvuru puanin duşmesine neden olur önce herhangibi bankaya git maaşini oraya taşı 2 ay sonra kart başvurun onaylanır herkeze bir finasci lazım :D

Üst Alt