Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartı borcuma karşılık 2022 maaşıma haciz gelebilir mi?

azad21

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
2 bankaya kredi kartı borcum var 2022 den almış olduğum maaşın tamamınamı haciz gelirrr bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

kredi kartı borcum var 2022 den almış olduğum maaş iptal olmazmı borcum nedeniyle??????????????????

2022 maaşına haciz konulamaz saygılar...

2022 maaşına haciz konulamaz evde bakımında öle olduğunu sanıyorum ama o konuda net bi bilgim yok...

2022 maaşınızı gösterip kredi bile çekemezsiniz çünkü bankalar biliyorki o maaşı gösterip kredi alsanız bile o maaşa haciz konulamadığı için kredide gelir saymıyor bu sebepten bu maaşı ptt dn veriyolar zaten bankalar bulaşmıyor saygılar...

bir kişinin hayatını zora sokamaz haciz gelse bile (2022 ye gelir mi orasını bilmiyorum ) 4 / 1 inden fazlasına gelmez kişiyi magdur edecek şekilde el konulmaz sakın avukata galipte taksit yapayım ode derse sakın sakın kabul etme bir ay geciktirsen taahüdü ihlalden cezaevine gidersin taahütte bulunma mal beyanı bildirimi ver adliyeden hiç bişe olmaz

azad21, arkadaşlar çok net cevaplar vermiş. Aynı soruyu tekrar tekrar sormana gerek yok kardeşim. :) 2022 maaşına haciz konamaz. Nokta.

2021 yılına ait icra işlemleri bir süre ertelendi mi?

İcra işlemleri ertelenmiş mi bu konuda bilgisi olan varmı

azad21

2022 aylıklarına haciz konulamaz. Bu mümkün değil.

azad21
Hukuk bürosu elemanlar tarafından tehdit ediliyorsan seslerini kayda al suç duyurusunda bulun. Geçen birisi tazminat aldı tv de cikti.

azad21

Emekli maaşı, sürekli iş göremezlik geliri ve diğer sosyal yardım paralarına haciz işlemi yapılamaz. Sadece nafaka borcu olanlara haciz yapılıyor.

Sana tavsiyem kredi kartlarını yapılandır. Temerrüt faizi normal kredi faizinden kat ve kat yüksek işler.

Örnek ihtiyaç kredisi faizi %20 diyelim
Kredi kartı faizi %40 bulur.
Yapacagin işlem bankayı arayıp, kredi kartlarınızı yapılandırmak istediğinizi ve kullanıma kapatmalarını şöylmek.

azad21

benimde başıma geldi2014 te, maaşıma haciz gelmedi ama 2-3 yıl haciz geldi geliyor diye tehdit değilde uyarı yapıyorlar, hepsine durumum yok ödeme imkanım yok dedim 1-2 defa icra memuru gelmiş babamgil yok demiş, artık icrada kolay değil gerçi benim hiç birşeyim yok almadılar, 3-4 yıl sonra aciz(ödeyemez) belgesi çıkarıyorlar, alacakları diyelim 7 binden 14 bine çıkıyor 3-4 yılda onu maliyeye götürüp bankanın ödeyeceği vergiden 14 bini düşürüyorlar, ondan sonra yumuşak tonlu aramalar indirim teklifleri başlıyorlar, 1-2 yılda o sürüyor ana paraya kadar düşürüyorlar onuda ödüyemem deyince takside bölüyorlar bazı avukatlar fark koyuyor kabul etmiyorum,dosya başka avukata geçınce uzlaşmacıysa ana parayı takside bölüyor ödüyeceğiniz miktara göre, bunları ben telefonda yaptım hiç adliyeye avukata gidip imza atmadım biliyorumki imza atınca 3 ayda bir cezaevinde demlendiriyorlar, şimdi telefon yaptığım anlaşmalarla 3 dosyama 200-200-200 lira ödüyorum engelli aylığımı tamamını veriyorum,banada babam annem bakıyor, aslında borçda benim değil fakir hamal arkadaşlara kömür market kira gibi ihtiyaçlarında kartlarımı vermişti tıkanasıya ödediler baş edemeyince hepsi bir anda çekiliverdi kabak gibi ortada kaldım psikolojik tedaviye başladım, bu kalan borcuda ödemesem de olur ama vebali sevmiyorum 50 yaşında kas hastası bir ayağı çukurda biriyim veballi gitmek istemiyorum onon için olan gücümle ödüyorum

2022 maaşlarına kişi istese bile hacız gelmez.

5 yıl ödeme yapmazsanız, bazı bankalar borcunuzu varlık yönetim şirketlerine satar. Bundan sonra varlık yönetimi avukatı yada personeli sizi arar. Toplu ödeme durumunuz varsa faizin %90 silerler. Ana para ve %10 faizi sizden alırlar. Devlet bankaları varlık yönetimi şirketlerine satış yapmıyor. 5.yila yaklaşınca avukat sizi arar ve toplu ödeme yaparsanız kampanyadan yararlanabilir ve faizi sildirebilirsiniz. Avukat vekalet ücretinin yarısını ödemenizi isterler.

İsimli ptt kart 2022 maasi icra ve bolke konurmu

Vodafone turksel bankalarla icralik oldum tebligat geldi 2022 den aldigim maas kartim var ismime kayitli on yuklemeli sosyal kart degil bu yuzden bu ay isimli ptt kartima yani 2022 maasima icra veya bloke koyarlarmi

Ayni zamanda bu isimli ptt kartimla mobil bankacilik kulaniyorum

azad21

Seninkine konur. Kesin aylığına el koyarlar. Hatta evde ne var ne yok toplarlar!

Not: Yukarıdaki satırları dalga geçmek için yazdım. Çünkü hep siz yapıyordunuz. Bir defa da biz yapalım dedim. Nasıl?

İsimli ptt kart yani hesap numarali maas karti on yuklemeli sosyal kart degil bu acidan bloke konarmi

PTT hesap kartına bloke konuyor benim kondu şu an maaşımı sosyal kart ile çekiyorum tüm bankalar blokemi kaldırdı PTT hala kaldıracak maşallah

azad her konuda sen varsın yok borcum var maasıma keserlermi ayıptır sözde diyarbakırlısın borcun varsa sende kalsın her zaman aynı konuyu acıyorsun

Üst Alt