Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kredi karti kullanmayanimiz yok bende onlardan biriyim ama
3 ay once yegenim bi tura katilmak istedi benim hediyem olsun diye kredi kartimla odedim gunu yaklastiginda cagirmislar biz bu tura katilim az oldugu icin iptal ettik paranizi kredi kartina iade edecegiz demisler
8 taksitti bu ay iade etmedikl;erinden baska bir taksidini daha kesmisler hic boyle biseye ugramamistim
ara bakalim iade etmiyorlada neden kesiyorlarmis dedim bir hafta icinde iade edecegiz demisler
bende pimpirik iptal ettik dedikten sonra bu ayki taksidi neden kesiyorlar bunu anlamis degilim
basina boyle seyler gelen varsa bunun icin benim yapacagim biseyler varsa yazazarlarsa sevinirim bankaya gidipmi konusmaliyim yoksa bunun icin dilekce gibi sikayet gibi biseymi yapiliyo yoksa kartimi imtalmi edeyim bidaha aya gene taksiti almasinlar
mrb şukufe taksitle cekildiği icin günü gelince taksidini cekerler söledikleri tarihte ödemezlerse gidip şikayette bulunabilirsiniz bankanın size yapabilecegi bir sey yok ...
onlar her ay sabit olarak o taksitleri çekecekler. Mesela ödema yaptığın para 500 tl 5 taksitle ödeme yatın her ay banka senden 100 çeker 500 ü tamamlayana kadar.
Firma geziyi iptal ettiyse sana geri ödemeyi 500 tl olarak yapması gerekiyor. Senden aldığı taksitleri değil toplamda senden alacağı miktarı ödeyecektir sana. Olması gereken bu. Ama sen her ihtimale karşın firmayla kendin görüş. Taksitli ödeme yaptığını onların sana karşı nasıl geri ödeme yapacaklarını öğren.
Ödediğin taksit kadar geri ödeme yaparlar sa. Bu konuda bankayla da görüş iptal ettiler sizin bilginiz var mı diye?
Ve mümkünse firmadan sana parayı vereceklerine dair bir yazı al!
buna benzer benimde basıma bi iş gelmişti sağlık şirketi bana sigorta edecekti ettide ilk taksidim cekildi daha sonra iptal etmek istediğimi söyledim ama etmediler bankayla görüştüm öncelikle kartını iptal edelim dedi ettikbenden bi dilekçe istedi yolladım yanlız cekilen ilk taksidim bana 6 ay sonra iade geldi.ama ondan önce bana banka bildirge yolladı paranız en gec 6 içinde kartınıza aktarılacaktır dendi.gercektende yüklediler
ama tatil şirketi dolandırıcı ise bankanın gercekten yapacağı bişi kalmıyor bu durumda
sen önce karını iptal ettir ve ne zaman hangi firmadan cekilmiş bunu bankaya bildir.
Senin dediğin gibi banada bir haftada ödemenin yapılacağı söylenmişti ama yapmamışlardı normalde bildirimde bulunuldukdan en gec 3 gün içerisinde para karta geçiş yapar.eğer firma bankaya bildirimde bulunduysa .
bilgilendirmenize mesajlariniza cok tesekkur ederim
butun taksitleri cekipte sonra odeme yapcaklarsa bu is yas dolandiricilik icin iyi gerekce sana hizmet vercem diye bedava faizsiz kredi bunda benim zararim her ay onlara odeme yapip parayi aylarca sonra almam
bende kredi kartini iptal ettirmeyi dusundumde iptal olursa o hakkimida kaybedebilirmiyim diyorum kredi karti iptalse odemeyi nereye yapcaklar odiceklerini varsaysam
15 gun oldu iptal ettik paranizi kartiniza iade edecez dedikleri
bankaya gidip bilgi vermek en iyisi diyorumda su sagir kulak bayada zor oluyor iletisim
Canımcım
bütün taksitler cekildikden sonra ödeme yapamazlar bu senin şiyayet etme hakkını elınden alır
birincisi ben ilk taksit cekildikden sonra hemen kartı kapattırdım ve farklı nodan kart talep ettim bundakı amac su o firma benden birdaha para cekemesin diyeydi.
Ikincisi paran ödenir oda yeni kartına ödenir kartı iptal etrsen dahil sen önce şikayt dilekceni ver sonra kartını iptal ettirki firma o kartı kullanamasın
kulaklarımdan dolayı gidemiyorum diyorsan eğer yanına birini al öyle git durumu onlar iza etsinler en yakın banka şubesine git en kısa zamanda git benim 10 taksitti 81 tl kesmişlerdi bir hafta gecti ses seda yok bende bankayı aradım hemen beni yönlendirdiler ilk taksitten sonra kartı iptal ettim yenisi basıldı ve iade gelen para yeni karta gönderildi
Biraz daha beklersen eger itiraz etme hakkında kalmaz firma da iptal etmez bosuna taksit ödemiş olursun