Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartı için yıllık aidat ödememek?

a_slymn

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Sn.arkadaslar

garantı bankasında hesap acmak vw bonus k.kartı almak ıstıyom acaba k.kartı yıkkık ucretını ıptal ettıren varmı ve vadesız hesaba aylık yada yıllık işlem ucretı adı altında bı borc kesılıyomu

kredi kartlarında yıllık kart aidatını müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebiliyorsunuz.olmaz falan diyorlar sonra kartımı iptal etmek istiyorum o zaman dediğinizde kart aidatını iptal ediyorlar.ben öyle yapıyorum:)aidat ödemiyorum.

bunun enk kolay ve kesin yolu il veya ilçenizdeki tüketici haklari mahkemesine aidat kesildiğine dair makbuz la birlikle dilekçe veriyorsunuz ben hep böyle yapıyorum geri alıyorum senedir bi sorunda çıkmadi şimdiye kadar..

kişi eger kredi kartını çok kullanuyorsa kesilen kart ücretini iade ettiriyor yok az kullanıyorsa iade etmek istemiyorlar
en iyisi kredi kartı ücreti almıyan veya az alan bankalara yönelmek.
türkiye finans
bank asya kredi kartı yıllık ücreti almıyorlar

en iyi banka dahi insanları soymak için bir şeyler yapıyor

Arkadaşım,

Yol yakınken söyleyeyim... Ne BONUS kart alın, ne de Garanti bankasında hesap açtırın.. Başınıza gelecek belalara söylesem inanamazsınız.

Ben 2 yıldır bu bankadan ve karttan kurtulmaya çalışıyorum... tam kurtuldum derken başka bir marazası çıkıyor.

Bana itibar etmeyebilirsiniz... ŞikayetVar girin.. en fazla şikayet edilen banka ve en fazla şikayet edilen kredi kartıdır.

Vereceği üç kuruş bonus puanına da kanmayın... verdikleri gibi geri alıyorlar..

Kart alacaksanız Worldcard veya Maksimum kart düşünün. En iyisi worldkart.. 15 yıldır kullanıyorum ve tek bir sıkıntım olmadı.

sn.arkadaslar

garantı bankasında hesap acmak vw bonus k.kartı almak ıstıyom acaba k.kartı yıkkık ucretını ıptal ettıren varmı ve vadesız hesaba aylık yada yıllık işlem ucretı adı altında bı borc kesılıyomu

arkadaşım garanti bankasında böyle bir şansın yok çünkü kart ücreti almayın yoksa iptal edin dediğinizde tabi iptal edelim diyorlar ayrıca her ay hesap ekstresi gönderip 3.5tl alıyorlar istemiyorum dediğinizde olmaz öyleyse hesaplarınızı kapatın diyorlar kısaca garanti hiç taviz vermiyor

arkadaşlar bankasyanın kredi kartını yıllardır kullanıyorum kart aidatı yok tavsiye ederim, ayrıca dıt kartı otobanlarda köprüde kgs gibi kullanıyorsun şahane bişey tavsiye ederim.......

Evet çok güzel bir kart asya kart ama her mağaza da taksit şansın yok anlaşmalı mağzalar az özellikle bizim gibi kırsal kesimde yaşayanlar için:(

Barın arkadaşım süper yıllarca kredi kartı kullandım ve her seferinde kredi çekerek kart borcunu kapattım son 1 yıldır kullanmıyorum ha cebimde duruyor ama kullanmıyorum param varsa alıyorum yoksa almıyorum. önceleri bir markete gidiyordum ve 2 kilo dometes 2 ekmek alıp çıkmama gerekirken inanın 20tl harcayıp çıkıyordum sanki o para benden çıkmıyor
en güzeli kredi kartından uzak durmakta

ziraat bankasının hem kendi hemde maximum (iş bankasıyla ortak) kredi kartını kullanıyorum. aidat gibi ücretler almıyorlar faiz oranlarıda düşük. ziraat bankası ve bankasya şuanda bir adım öndeler diğer bankalar milleti soymak için her yolu deniyorlar. Kanun ve yönetmelikte aidat ücreti adı altında masraf alınmayacaktır denilmesine rağmen bankalar halen aidat adı altında ücret kesiyorlar, itiraz edenlere geri veriyorlar, etmeyenlere ise sesini çıkarmadan hiç bişey olmamış gibi yoluna devam ediyorlar.

ziraat maxsimum kart a 10 tl yıllık ücret alıyor bana göre en uygun olan bankalar ziraat ,bank asya,turkiye finans diyorum.
kredi kart ücretleri bakımından

ertugrul01;

yaklaşık 4 senedir aynı kartı kullanıyorum benden neden almadılar acaba hesap özetlerini takip ediyorum yinede ama iş bankası ve ziraatta maaş hesabım var ondan olabilirmi ki. alsalarda itiraz ederim ben

babamında ziraat maxsimum kartı var hemde emekli maaş ını ziraat tan almasına ragmen ziraat maxsimum karta yıllık 10 tl alıyorlar
ziraat maaş hesabından kesinti yapmıyorlar hesap işletim ücreti almıyorlar.
bildigim kadarıyla kredi kart ücretini herkesden alıyorlar 10 tl yi bendende var ziraat maxsimum alsalarda 10 tl peşine düşmem çünkü çok fazla bir ücret degil benim gıcık oldugum 40-45 tl gibi fahiş ücretlerin kesilmesi bende almam bu gibi kartları kullanmam
ziraat max
bank asya
turkiye finans
bunlar işimi görüyor.

eeeeeeeeeeeeeeeee
sadete gelelımmı
tamam k.kartı almayalım mevcut denızbank bonuskart vardı eger bu senede kart ucretı ısterlerse verecem kartlarını
munasıp bıyerlerıne koysunlar.
walla bıktımya kredı kartlarından ama lazım yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben engellıyım dısarı cıkamıyom yerı gelıyo klavye bozuluyo yerı gelıyo sıcan bozuluyo nereden alacan tabıkı netten ben herseyı netten alırım konturu bıle ne alırsam 12 taksıt bıda gelırse yıllık ucret lartı ıptal ettırecem pederın karttan sanal kart cıkartacam.
hesap n olacak
yatırım hesabı acmam sart hısse senedı alıp satmam ıcın sadece garantıde var borsa programı e-trader
k.kartı almasam banka kartı alsam gene somururlermı

Arkadaşlar arkadaşım hem kredi kartı hemde kredi dosya masraflarının geri iadesini faiziyle aldı.3 Ay kadar sürdü ama geri aldı nihayetinde
Hukuk danışmanlığı yapan bir firma var,onlar herşeyiyle ilgileniyo ve sonuca varıyolar
Merak eden veya bilgi almak isteyen varsa 216 709 00 77 - 212 709 00 77 benim bilmediğim konularada fazlasıyla cevap verirler

bende aradım hesam işletim ücretini iptal etmek istiyorum dedim yapamayız dediler istiyorsan hemmen kartınızı kapatalım dediler.sonra ben dedim bazı bankalar almıyor onlarda sana 20 tl bonus verelim tamam dedim kapatım yani rüşvet verdiler:D

Sana çözümü söylüyorum.Ganatie Flexi var.Yıllık ücret yok.ONu kullanabilirsin.Hadi eyvallah.

Şimdi yazacaklarım sizi sakın korkutmasın. Ben tam 21 tane k kartı kullanıyorum. İnanın hiç birisine kart aidatı vermıyorum. Garanti bankası sorunlu bir banka haberin olsun en başında söylüyeyim. Ama öbur bankalarda sıkıntı yok. Gecen finasnbankın kart aidatı yansmış idi. Hikayeye bakın :)
Bende internetten kontrol ettiğimde fark ettim . Hemen bankayı aradım kart aidatını iptal edin. Bey efendı olmaz dediler. olur dedım kartımı hemen iptal edermısıniz ? Bayan olur dedi. Ben başladım saymaya . Bakın hanfendı sizin bulundugunuz alt departman ve üst deparmanınız benı arayacak . Kart aidatını iptal edecek . tekrar kartımı acacaktır. Bu sorunarı gelin hiç yaşamayalım. Bana olmaz dedi . ok dedim iptal edin.
Kartımı iptal ettiler. Kalan taksitlerın hepsını bir kereden tahsil edecegiz dediler. olur dedım hiç tereddüt etmedim . Borcunuz 22 bin tl . olur dedım . Siz iptal edin. İptal işlemi gerçekleşti.
Aradan 4 gün geçti. Bayan aradı ÜSt departman .
Mehmet bey işte siz degerli bir müşterimizsiniz kart aidatı ile ilgili bir problem olmuş.
Evet hanfendi problem ses kayıtlarını incelersenız benım sizin alt departmandakı arkadaşlarınıza söylediklerime ulaşırsınız.
Yine saydım. Ben kaç yıldır bu kartı kullanıyorum . yaklaşık 5 yıl. Hiç kart aidatı vermişmiyim ? Hayır bey efendı vermemişsiniz . Peki bu sene neden vereyim ? Olur beyfendi. İpatl ediyoruz birde üstüne 40 Tl para puan verdiler. Eger çekmeseler daha duruyor. Anlıyacagın kartın iptaliyle tehdit edecen.
Ha finansbankın FİX kartınında aidatı yok. Onuda alabilirsiniz.
Ama garantıden uzak durun.. Taviz yok. 65 tl kart aidatı alır size 40 TL bonus verir. ona göre...

Bank asya kart aidatı

ertugrul01

Bank Asya kart aidatı yok diyor yalan 30 tl Kart aidatı alıyor geriye de iade etmiyor

Üst Alt