Şimdi yazacaklarım sizi sakın korkutmasın. Ben tam 21 tane k kartı kullanıyorum. İnanın hiç birisine kart aidatı vermıyorum. Garanti bankası sorunlu bir banka haberin olsun en başında söylüyeyim. Ama öbur bankalarda sıkıntı yok. Gecen finasnbankın kart aidatı yansmış idi. Hikayeye bakın
Bende internetten kontrol ettiğimde fark ettim . Hemen bankayı aradım kart aidatını iptal edin. Bey efendı olmaz dediler. olur dedım kartımı hemen iptal edermısıniz ? Bayan olur dedi. Ben başladım saymaya . Bakın hanfendı sizin bulundugunuz alt departman ve üst deparmanınız benı arayacak . Kart aidatını iptal edecek . tekrar kartımı acacaktır. Bu sorunarı gelin hiç yaşamayalım. Bana olmaz dedi . ok dedim iptal edin.
Kartımı iptal ettiler. Kalan taksitlerın hepsını bir kereden tahsil edecegiz dediler. olur dedım hiç tereddüt etmedim . Borcunuz 22 bin tl . olur dedım . Siz iptal edin. İptal işlemi gerçekleşti.
Aradan 4 gün geçti. Bayan aradı ÜSt departman .
Mehmet bey işte siz degerli bir müşterimizsiniz kart aidatı ile ilgili bir problem olmuş.
Evet hanfendi problem ses kayıtlarını incelersenız benım sizin alt departmandakı arkadaşlarınıza söylediklerime ulaşırsınız.
Yine saydım. Ben kaç yıldır bu kartı kullanıyorum . yaklaşık 5 yıl. Hiç kart aidatı vermişmiyim ? Hayır bey efendı vermemişsiniz . Peki bu sene neden vereyim ? Olur beyfendi. İpatl ediyoruz birde üstüne 40 Tl para puan verdiler. Eger çekmeseler daha duruyor. Anlıyacagın kartın iptaliyle tehdit edecen.
Ha finansbankın FİX kartınında aidatı yok. Onuda alabilirsiniz.
Ama garantıden uzak durun.. Taviz yok. 65 tl kart aidatı alır size 40 TL bonus verir. ona göre...