Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartı nedeniyle Ferdi Kaza Sigortası..?

bulutbey

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kredi kartı olan bir kişi trafik kazası sonucu sakatlanması halinde bu kredi kartının kişiye yapmış olduğu ferdi kaza sigortasından yararlanabilir mi? Bilgisi olan var mı? Başvuru süresi, yapılması gerekenler nedir?

bende bu şekliyle ferdi kaza sigortası yaptırdım...amaç zaten yararlanabilmek ,yoksa bunu niçin yaptıralım.kaza tutanağı,kaza sonucu oluşan sekel hali belirtili sağlık kurulu raporu ile sigorta şirketine başvurmanız yeterlidir diye düşünüyorum.süre yanılmıyorsam trafik kazaları için 5 yıl idi..

kredi kartı ferdi kaza siortası

her kredi kartı olan kaza geçirince yararlana biliyomuymuş acaba

hayır murat,her kredi kartı olan yararlanamıyor..yararlanabilmek için kendi sigorta veye anlaşmalı sigorta şirketleri vasıtasıyla ödemeleri kredi kartından çekilmek üzere tarafınıza yapılan ferdi kaza sigorta poliçesi ile sağlanıyor.ancak birde şu var,engelimize bağlı olarak ,yüksek risk grubuna girmemiz nedeniyle,ya çoğu sigorta şirketi bundan kaçınmaktadır,yada engelenizin belirtili kısmı dışında olabilecek sekellerde,bu poliçeyi yapmaktadır.

evet

evet arkadaşım şuan ferdi kazalara karşı limit ve teminatların dahilinde sigortalısın.herhangi bir sakatlık,maluliyet,ölüm v,s 4 iş günü içinde başvuruda bulunmalısın fakat ......den dolayı başvuru da geciktim desende makul olarak karşılanır ve dosyanız açılır ödemeyi ise 5 iş günü içersinde alırsınız

Üst Alt