Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartım sicili bozuk olarak işlenmiş. Nasıl düzelttirebilirim?

ERTMEN

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 4 yıl önce vorld kredi kartı borcum 300 tl. 2 ay ödeyemediğim için yasal takibe gitti. Ve maaşımı da aynı bankadan almamdan dolayı maaş hesabımı blok ederek yatan ilk maaşım ve ikremiyemden borcu tahsil ettiler.
Ban hiç bir bilgi gelmedi ve halen de aynı bankadan maaş alıyorum işim hiç değişmedi tam 8 yıldır aynı iş anı banka aynı hesap dan maaşımı alıyorum.
Ama şu anda maaş aldığım banka değil hiç bir bankadan bireysel kredi çekemiyorum.
Işitme cihazı amak için kredi çekmek istiyorum ama yasal takibe verdikleri kredi kartım bnakalar arası kart merkezinde sicil bozuk gösteriyormuş bu nedenle onaylamıyorlarmış.
Hiç böyle bir duruma düşüp de kredi çekebilen bireyler yardımcı olabilirmisiniz.
Yada bu konuda ne yapmam gerekiyor yani artık ben hiç bir bankadan kredi çekemeyecekmiyim. Bu sicilim nasıl düzeltilecek.
Maaş aldığım banka bana siciliniz merkez bankası kayıtlarında temiz diyor
bu konuda bilgilerinizi paylaşırmısınız.

Bu konuda bankaları "ikna etmek"ten başka yol yok. Ne bilim, maaş çektiğiniz bankayı değiştirme kozunu oynayın vs...

Eğer kk borcunuzun asgarisini 2 ay ödemediyseniz idari takibe geçilir ve kk bloke edilir eğer 2 aydan fazla süre içersinde ödemediyseniz yasal takibe geçilir ve bu kkb nize 5 yıl süre işlenir.Bildiğim kadarı ile 5 yılda bir sicil affı gelir ve bu tür bozukluklar silinir .

Üst Alt