Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartımı arkadaşıma kullandırttım ve şimdi borcunu ödemiyor!? [Hukuk]

ozzy

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar ben çok büyük bir aptallık yaparak kredi kartımı kullanması için bir yakınımıza verdim, vermez olaydım... şimdi borç ödenmeyince birikti ve benim karşılayamayacağım bir boyuta ulaştı. Yani yasal işlem başladı başlayacak.
benim sormak istediğim, bu borcu asıl sahibinin üzerine aktarabilir miyim? nasıl bir yol izlemem gerekir?
inşallah yoktur ama tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
şimdiden çok teşekkürler...

bu borcu asıl sahibinin üzerine aktarabilirmiyim aktaramazsın borc şuan senin borcun ödemekten başka caren yok malesef

kredi kartı kimin adına ise borç sahibide o dur sadece ek kartlarda ek kart sahibi borcunu ödemesede asıl kart sahibi sorumludur

bankaya gidip görüşmek ve taksitli ödeme planı konusunda anlaşma yapmanız en iyisi

kredi kartı kiminse o ödemek zorunda,sonuçta arkadaşına kendi rızan ile vermişsin,bunun için arkadaşın için hukuki işlem başlatamazsın..sen ödemek zorundasın,daha fazla faiz tahakkuk etmeden,bankanla görüşüp borcunun taksitlendirilmesini isteyebilirsin.

Üst Alt