Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Krediyle ev aldım. Sosyal Hizmetlere bildirmem gerekiyor mu?

feyyazduran

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Slm.Kredi çekip ev aldım bildirmelimiyim kiraya verirsem kirasıni hangi belgeyle gösterebilirim.

evet aldıgınız evi gidip aile ve sosyal politikalar bakanlığı il mdüürlüğüne bildirin. kiraya vermeniz durumunda ne kadar ücretle kiraya verdiğinizi söyleyin. onlar zaten gittiğinizde yardımcı olurlar.

Kalem abla ben surekli is goremezlik maasi 1310 lira evimide kiraya vermisim 900 lira ve esimde bakici maasi aliyur toplamda alti kisiyis bildirmem gerekiyurmuki toplamda gecmiyur bakici kriterine gore

sınırı geçmese de git il müdürlüğüne bildir ablam. gelir değişikliği en geç 3 ay içinde bildirilmek zorunda.

Hanede 2 kişiyiz ve evde bakım maaşı alıyoruz gelir kriterimiz uygun (510 TL)..
Şimdi çocuğumuz oldu 3 kişiyiz, evde bakım için bu birey artışını bildirmek zorunlu mu? Ne de olsa çocuk yokken de kritere uyuyorduk.

musti çougunuzu nüfusa kaydettirin ve çocugunuz ikametinizde göründükten sonra zaten ADNKS kayıtlarında görülür sistem tarafından. Siz il müdürlüğüne soylersiniz onlar sistemden bilgiyi gunceller.

Üst Alt