Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kreş eken huzurevi biçer

.mka

Aktif Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
2
[FONT=&quot]
KREŞ EKEN HUZUREVİ BİÇER
Arpa ekilen topraktan buğday biçildiği görülmemiştir, ne ekersen onu biçersin. İnsan kişisel hayatının çevriminde yaşlanınca çocuklaşır; bakıma, şefkate ve sıcak aile ortamına muhtaç olur. "Çalışma hayatı, daha çok gelir ve kariyer" diye kreşe verilen çocuklar, büyüyüp de anne ve babalarını huzurevine verdiklerinde onlar da "Anne, baba, kusura bakmayın biz de çalışmak veya kariyer yapmak zorundayız, sizinle uğraşamayız." derler.[/FONT]

Evet, kreş'e verilen cocuk ana sevgisinden mahrum kalacak. Ne için! neymiş efendim ev ekonomisine katkı sağlamak,bak senn sanki aldığı parayı süşüne püşüne vermeyecek. Kırsın dizini evinde cocuğuna baksın, temizlik yapsın ütü yapsın. Yapsın işte. Bir şeyler. Çocukta büyüyünce siz beni kreşe verdiniz sizde huzurevine gidinde nasıl olurmuş ana baba sevgisi, aile ortamı olmadan yaşamayı diyecekler. Şimdi kim haklı?

Kreşler hayatımızın vazgeçilmezidir. Ev hanımı olan kaç bayan çocuğunu bilinçli olarak yetiştiriyor?Çalışan kadına verilen doğum izni süresinin uzatılmasını düşüncesindeyim.

Anne babaya bakmak ise çok farklı. Kendi adıma konuşuyorum. Her ikisinin de başımın üstünde yeri var.Huzurevine verinceye kadar eve onlarla ilgilenecek yani mesai saatlerinde birini bulurum.Tüm şartlarımı zorlayarak onlara bakmak hem evlat hem kul hem insan olarak vazifem.

Üst Alt