Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kroner arter hastalığı, HT ve astım ile %35 oran verdiler!?
slm iyi günler ben bağkurluyum 2006 yılında kalp krizi geçirdim.anjiyo oldum %95 ana arter damarı tıkalı çıktı.stend takıldı.şuan plavix delix ateroz 20 beloc zok 50 kullanmaktayım.2012 yılında astım çıktı hafif astım foradil kombi ve singulair 10 kullanmaktayım.heyete girdim çorumda ef değerim %65 çıktı.evraklarım ankaraya gitti kroner arter hastalığı+ht+astım raporlarım var 3 hastalığa %35 verdiler itiraz ettim .tekrar %35 verdiler.baltazar formulüne göre düşüncem kalbe %10+astıma 20+ht 10 vermişler buna göre ancak 35 ediyor resmi gazeteye göre kroner arter hastalığı olan %50 den dar ise %10 verilmez mi benim %95 dar ise ne verilmesi gerekir.+ birde kalp krizi geçirdim bundan sonra ne yapmam gerekir sgk dan hastalıklarıma ayrı ayrı oranların bildirimlesini istedim kimse olumlu cevap vermiyor lütfen yardımcı olun.ya bu hakem heyeti resmi gazete okumayı bilmiyor.yada eksik evrağım neyse söyleyende yok
Ht 10 kroner arter en asagi 30 alman lazim astim hafif bulup puan vermemislerdir ama sen stent var kriz gecirdim diyorsun nasil 35 veriyorlar yuh artik sadece kalpten 50 alman lazim bu nasil hastane beni dinlersen eger 6 ay bekle ve sehir arastirma hastanelerine git raporunu al artik olan olmus itirazda etsen boşa olur malefes böyle haksizliklara hep maruz kaliyoruz 6 ay sonra tekrar rapor cikarma hakkin olacaktir
kalbe 30 verseler ht 10 verseler baltazar dotmülüne göre %37 ediyor.o zaman 37 vermeleri gerekirdi.hep 10 senedir astım ilaçları kullanıyorum madem astım yoksa bu devlet bana neden 10 senedir ilaç kullandırıyor bu raporları yeni almadım ki 10 senelik mazisi var anksiyete var cipralex kullanıyorum.10 senedir devlet hastanesi anksiyete panik atağa rapor vermezler dedi işleme bile almadı bu bu kanunları bir türlü çözemedim.Ayrıca çok teşekkür ederim fatma hanım saolun