Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kroner kalp rahatsızlığından % 60 raporum var. Malulen emekli etmiyorlar..?

selahattin_trc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1982 ssk başlangıcım var askerlik borçlanmasını ödeyerek 3600 prim gününü doldurdum 1958 doğumluyum kroner kalp rahatsızlığım var kalbimde 5 stent takılı haseki hastanesinden % 60 rapaor aldım buna rağmen ankaradan emeklilik için yeterli değildir diye red edildim bu şartlar yeterli değil mi ne yapmam lazım

hayır almıyorum nedir vergi inidirimi ne işe yarar ve nasıl alalbilirim

Aylık gelirinizde 20-25 TL artış sağlar oda eğer devlette çalışıyorsanız, Özelde çalışıyorsanız o 20-25 TL yide işveren cebe indirir başkada bir işe yaramaz çünkü 5510 göre emekli olurken tekrar rapor almak mecburi.

sakat değilim bilgili arkadaşlar vardır diye yazdım sorunlarım yukarıda söylediğim gibidir emekli olmak istiyorum

Yukarıda yazdığım gibi, % 40 ve üzeri rapor almak sakat statüsüne dahil olmak demektir. Raporunuzla vergi dairesinden sakatlık indirim hakkı elde ettiğinizde erken Yaşlılık emeklliğinden de yararlanabilir hale geleceksiniz.

normalde yaştan emekli olmama iki sene var 2 yıl bu yaşlı aylığını alıp sonra normal emlilik zamanı geldiği zaman normal emekli olabilirmiyim

Evet, ama bunu yapmanızı gerektirecek hiç bir şey yok ki. Maaşınız değişmeyecektir...

65 yaş altı Yaşlılık emeklliğinde ne kadar ücret alınır o konuda bir bilginiz varmı yardımalrınız için çok teşekkürler

Üst Alt