Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik böbrek yetmezliği, el konulan ehliyetim ve yeni rapor..?

akbas1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkaaşlar.
Kronik böbrek yetmezliği nedeniyle haftada 2 defa diyalize giriyorum.% 90 raporum vardı ve özürlü aracı aldım.Ruhsata KENDİSİ HARİÇ 3.DERECEYE KADAR AKRABALARI VE SIHRİ HISIMLARI KULLANABİLİR DİYE şerh Ehliyetime el koyduve Hastaneye Sağlık Kurulunasevk etti.Sağlık Kurulu Raporunda
SÜRÜCÜ BELGESİ ALABİLECEĞİNE O.B.K.V yazıyor.Bu O.B.K.V ne demek bilen varmı arkadaşlar.
Saygılar.

Merhaba arkadaşlar O.B.K.V sanırım bunun açılımı Oy Birliğiyle Karar Verildi.olsa gerek.

Sürücü belgesi alabileceğiniz "oy birliğiyle karar verildi"

merhaba bülent bey.ben pulmoner hipertansiyon hastasıyım %100 engelli raporum var..ehliyetimi (E) 2006 da özel bir kurumdan almıştım.şimdi bende kendi üzerime araç almaya kalksam ve doktorumdan (profesör) araç kullanabilir raporu alsam ehliyetime yinede el konulur mu? (Kalp-damar hastalığı(anjinal yakınma, akut koroner sendrom tanısı, angioplasti, kalp yetmezliği, hipertansiyon, kalıcı pil implantasyonu) buradaki hipertansiyon sanıyorum ki benim sahip olduğum pulmoner hipertansiyon değil...cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Belirleyici olan şey sürücü yönetmeliği'dir. Ona göre E sınıfı sürücü begesi almaya mani bir durum varsa, varolan sürücü belgesinin değiştirilemsi şart. Eğer şartlar uygunsa, B ya da H sınıfına dönüştürülmeli.

Üst Alt