arkadaşlar 23 yaşında assubayım, 3 sene aktif bir şekilde çalıştım. Ancak son 6 aydan beri böbrek yetmezliği tanısıyla tedavi görmekteyim. keratinin:2 civarında sevretmektedir kullandıgım kortizon ilaçlarıda keratinin seviyesi düşürmedi ancak sodyum potasyum üre ürik asit gibi değerlerimi normale cevirdi.en son gataya muaneye gittiğimde doktorum Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışamayacağımı söyledi ancak kendimi çalışacak kadar iyi hissediyorum. Muazzaf olduğum için de beni atma gibi bir lüksleri yok ancak 3 yıl süreyle istirahat vermeleri dahilinde malülen emekli oluyorum.
Benim öğrenmek istediğim konu
1- Keratinin seviyesi normal şartlarda 1.50 altında olmasını biliyorum ancak benim durumumda çalışamacak kadar kötü mü. çünkü 1.50 altına düşmesi gerektiğini yoksa çalışamayacağımı söyledi
2-Herşeye rağmen çalışamayacağımı ve 3 yıl boyunca istirahat aldığımı , ayırma işlemi uygulandığnı varsayarsak benim toplamda 6 yıl çalışmış gibi görünüyorum, malülen emekli olmak içinde 10 yıl dolması gerekiyor, benim kalan 4 yılımı dışarıdan doldurma gibi bir durumum var mı,
Benim öğrenmek istediğim konu
1- Keratinin seviyesi normal şartlarda 1.50 altında olmasını biliyorum ancak benim durumumda çalışamacak kadar kötü mü. çünkü 1.50 altına düşmesi gerektiğini yoksa çalışamayacağımı söyledi
2-Herşeye rağmen çalışamayacağımı ve 3 yıl boyunca istirahat aldığımı , ayırma işlemi uygulandığnı varsayarsak benim toplamda 6 yıl çalışmış gibi görünüyorum, malülen emekli olmak içinde 10 yıl dolması gerekiyor, benim kalan 4 yılımı dışarıdan doldurma gibi bir durumum var mı,