Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik depresyon ve afoni'den rapor alan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

mehmetegeocal

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sevgili dostlar benim rapor bekleme sürecim başladı .kısmen tedavi edilebilir kronik depresyon,afoni.ve gözlerimde sorunlar var.benzer rahatsızlıklardan rapor alan kardeşlerim varsa benimle paylaşırmısınız lütfen.bende rapor sürecim deki tüm gelişmeleri siz doslarım la paylaşacağım,söz veriyorum :)

Slm mehmet kardeş evet bendede anskiyete (tedavi ile kısmen düzelebilen) + şeker+tansiyon+koah vardı ankara bana 1 yıl süreli vergi indirimi verdi oranımı sorarsan %57 olmuştu

Kan-ka arkadaşım,

Ankara, bir yıl, bir yıl nereye kadar senden rapor yenilemeni isteyecek.
Net bilgi var mı?
Yıllarca, her yıl rapor yenileme azabı mı yaşayacağız.:mad:

%48 raporumu hastaneden aldım

merhaba dostlar.bugun hastaneden sağlık kurulu raporumu aldım %48 oran( sürekli) kronik depresyon+konuşma bozukluğu(oran %40) ve sag göz 1/10 sol göz 7/10 (sağ pseudöfaki-sol arka subkapsüler katarakt)oran %14. Raporun diğer nüshasıda ankara merkez sağlık kuruluna gönderilmiş,vergi indirimi için.. inşallah ankarada aynen onaylar ve ben 11 ay sonra erken emeklilik için sgk ya başvurumu yaparım,ne dersiniz ankara da aynen onaylarmı?

Ankara'da ne olacağını bilemeyiz.. Raporunuzun sürekli ibareli olması güzel, ama şans bu ya sorunlarda çıkabilir. Vergi indiriminiz onaylanabilir, onaylanır ama kontrol muayenesi istenebilir.. İstenmeyebilirde.. Herşey olabilir.. Bekleyip görmekten başka çare yok malesef.. Kimisininki onaylanmış hiçbir sorun yaşamamış, kimisininki onaylanmamış aylarca tekrar tekrar uğraşmış. Belli olmuyor ki bu işler..

nasıl sürekli oldu piskiyatr olunca direk süreli olması gerekmez miydi

beş yilldir surekli surekli kontrole gidiyorum ve duzenli ilac kullaniyorum.gozlerimdeki sorunlar da sabit

Üst Alt