Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik dirençli depresyon hastasıyım. Deneyimlerinizi yazar mısınız?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb ben yeni üye oldum.Kronik dirençli depresyon hastasiyım.Çocuklugumdan beri bu illet hastalikla ugrasmaktan bıktımmSon günlerde iyice kötü oldum.İntihar da edemiyorum.Benim gibi olan var mı?

Yaşamak Bu Değil!!!
Doktoruna görünmelisin bu tür rahatsızlıklar geçmiyor kronik olanlar yapacak birşey yok bununla yaşamayı öğrenmek tek çaresi kötü olduğun zamanlarda da doktordan ve ilaçlardan destek almak

Dert çekmeye alışılmıyo.Ben cok agır yaşıyorum.En yüksek dozlarda 3 ayrı ilaç kullanıyorum.Yine de tam iyileşme sağlanamıyo.Doktorlar da bişey yapamıyo.Ben bu hastaliga 1993 yılında bu yakalandım.O zamanlar12 yaşında idim.Ailem ve ben ne oldugunu anlayamadığımız ve doktora gidilmesi gerektigini bilmedigimiz icin giderek ilerledi ve dayanilmaz hale geldi.Ben iyileşemeyince tek kurtuluşun ölüm oldugunu düşünmeye başladım.Ailemin ve benim elimden hicbir şey gelmiyordu.Ben bu hastalığı bi türlü kabullenemiyorum.Etrafımdaki insanların hicbiri bu hastalığı yaşamadığı gibi bu hastalığın ne oldugunu bile bilmiyorlar.Hepsi ruhsal yönden sağlıklı ve bu beni kahrediyo.

Ben 7 tane kullanıyorum benimkiler de yüksek doz ben ilaç içmeme rağmen uyuyamıyorum alışmak zorundasın yada doktoruna böyle böyle oluyor diye anlatacaksın bide kendi derdin kendine yetmez gibi bide rol yaptığını düşünürler kendilerinle olmadıkları için seni çok anlıyorum benim her zaman yaptığım birşey var belki sana da iyi gelir bu da geçecek derim her düştüğümde yeri geliyor ailen bile anlamıyor sıkma canını çalışıyor musun bu arada ve dipnot olarak bu bir hastalık kabul edeceksin yoksa hayat sana daha çekilmez gelecektir

Kanımca depresyon bir hastalık değildir. Dünyada 8 milyar insan zaman zaman depresyona girer ve çıkar. Her şey insanın elinde. Depresyondan çıkmak istememek tabiki dirençe yol açar...

depresyon

and two things can happen, you either decide to get some help or you might attempt a suicide.

ve iki şey olabilir, ya yardım almaya karar verirsin ya da intihara kalkışırsın.

Video yu izlemedim ama depresyonda olan o kadar çok insan var ki bunların %20 si yardım alıyorsa %80 almıyordur belki de .

Gelip geçiyor takma... kafana..

İzmirde ve çevresinde oturup ve depresyon geçirenlerin tecrübe ve deneyimlerini bekliyorum

Üst Alt