Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik hastalığı olanlar ÖMSS'de hangi hastalık grubunu işaretlemeli?

korkusuz

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
1
özür grubunda kronik hastalık bölümü olmadığı için
yaygın gelişimsel bozukluk kısmını
işartlediler bi sıkıntı olurmu?
Tüm herkese bu şekil uyguluyorlarmış

kardeşim burdaki memurlar eğitimaldık böyle diyorlar nası bi iş yapıyorlar anlamadım.Şimdi benim belgelerimi tekrarmı düzelttireceğim

ya ben henüz başvuru yapmadım hafta başı gideceğim çünkü diğer ilçeye gitmem gerek,
ama korkusuz arkadaşım aday başvuru formunda sadece genel özürlü kısmı var başka alt başlıklarda kronik bir rahatsızlığa benzer bir yazı yok, diğer diye bişey de yok işin garibi...
şimdi bunu neden bir görevli dolduruyor ki, ben özrümü bilmiyor muyum, anlamadım valla???!!!!:confused:

thomas
>sen bu şekilmi kayıt oldun kardeş yoksa fikrin mi?

genel özürlü ben başvurumu tamamladım kesin sonuç

bende kroniğim ama açıkcası bende birşey anlamadım hala bilgisi olan arkadaş varsa aydınlatırsa bizi seviniriz...

Aybaroglu sen kayit oldunmuAyrica bunlar yanlis yaptiysa geri donusu varmi bu islemlerin benim hepsi bitmisti

form doldurmak hariç her işi yaptım ama mezun olduğum okulda hoca beraber doldururuz dedi tahminim genel yazınca anlaşılır ben aile ve sosyal bakanlığından kağıt alırken benim sağlık raporumu aldılar bir tane bende işin içinden çıkamadım...

AybarogluAile ve sosyal.......den forma. Ozur durumuna sana ne isaretlediler

bende tip 1 diabet hastasıyım benimde diğer seçeneğini işaretlediler.

genel özürlü başlığı altındaki "diğer" ibaresini işaretlemeleri lazım hastalığın süreğen olduğunu belirterek.

korkusuz;

Arkadaşım sana bunu kim uyguladıysa yanlış yapmışlar, senden başkalarına da yaptılarsa ordan başvuran herkeze yanlış yapmışlar. Eğer yaygın gelişimsel bir bozukluğun yok, sadece kronikse hastalığın, genel özürlüler kısmında "DİĞER" diye bir seçenek var, orayı işaretlemesi lazımdı o akıllının.

Kronik hastalığı olanlar genel özürlüdür ve genel özürlü kısmında hastalığının tarifi yoksa, kafasından bir yeri işaretleyemez, genel özürlüler kısmından "DİĞER" seçeneğini işaretlemek zorunda.

Senin hastalığın böyle bir şeyse kaydını yanlış almışlar arkadaşım, başvuru süresi bitmeden git değiştir. Sonra başına iş açar, atamalarda.

AİLE VE SOSYAL İÇİN doldurduğumuz formda sadece genel özürlü seceneği var altında bi kaç ceşit hastalık bölümü ^'' diğer ''
yok fakat ösym çıktısında böle bi secenek var
ösym de doğal olarak memeurun tahatünmesine göre işlem yapıyo oda onu işaretledi

Benim de rapor Kronik.Ön kabul ve kayıt formunda aşağıda ki gibi kaydedildi...

şimdi tekrar taahtüname doldurup okula gitsem diğeri iptal olup bununla değiştitriler mi?

tereddut etmene gerek yok . . . ilk gun osym genel bolumunde dıger secenegi yoktu o kutucuk sonradan açıldı . . .DERT ETME . . .

canını sıkma ömss de düzeltiyorlar ömss de düzelttir aile ve politikalar ilk basamak benim öyle yaptı saolsun adam işini citti yaptığı belli oluyor:D

gitim yeniden başlaltım işlemmimi ösym den de iptal ettirip sildirdim faxla filan uğarstık.
yeniden kayıt açıldı.
Eskişehirden girenler tekrar bi kontrol etsinler bence aile sosyal... daki memur eleman hatasını kabul etmeyen bi mal
dalmamamak için zor ttum kendimi

:) Kardeş boşver, zaten hangi memur hatasını kabul etmiş ki bu etsin, ama işlemleri tekrar başlatmakla çok iyi yapmışsın, yoksa ilerde sıkıntı olabilirdi.

Üst Alt