kronik viral hepatit b rahatsızlığım var. Bunun yanında demir depo (hemokromatozis - kandaki ferritin düzeyi yükseliyor) hastasıyım. ferritin yüksekliğinden dolayı 2 ayda bir, bir ünite kan vermek zorundayım. 2015 yılında karaciğerden alınan parçada demir birikimi izlenmedi ancak fibrotik evre 1/6 çıktı.Aynı zamanda hipertriglerisitim var. bununla ilgili raporum da var. sağlık kurulundan aldığım sevk ile devlet hastanesine başvurdum. devlet hastanesinde Hemokromatozis ile ilgili rapor yazacak olan gastroentorolog olmadığından Fakülte hastanesine sevk olundum.
Sormak istediğim ise hepatit b ve fibrotik evreden dolayı tahminimce % 30 rapor alabileceğim ama bunun üzerine hemokromatozis ve hipertriglerisit için ayrıca oran verilir mi. bir de amfizem/koah teşhisim var. Son bir yılda ilaç kullanmadığım için bununla ilgili oran vermem dedi göğüs hastalıkları doktoru. ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim. herkese sağlıklı mutlu günler.
Sormak istediğim ise hepatit b ve fibrotik evreden dolayı tahminimce % 30 rapor alabileceğim ama bunun üzerine hemokromatozis ve hipertriglerisit için ayrıca oran verilir mi. bir de amfizem/koah teşhisim var. Son bir yılda ilaç kullanmadığım için bununla ilgili oran vermem dedi göğüs hastalıkları doktoru. ne yapmam lazım bilgi verirseniz sevinirim. herkese sağlıklı mutlu günler.