11 Şubat 2010 Günce: Ocak ayında işlemlerim tamamlandı ve emekli oldum (Aşağıdaki 11 numaralı mesaj)
Hocam saygılar;
Bende aşırı kalp büyümesine dayanan kronik kalp yetmeziliği var.
Halsizlik,yorgunluk ve nefes darlığı sikayetlerim var.
%70 çalışması gereken fonkisoynum %20-25 çalışmakta.
Bugün Bursa SSK bölge müdürlüğü bünyesinde yer alan Malülen Emeklilik şefliğine gittim.Kalp hastalıklarının malulen emeklilik sağlamadığını,sadece defterdarlık ile görüşerek vergi indirimi ve erken emeklilik imkanlarından yararlanabileceğim söylendi.
Doktorlarım yorulmamamı,ağır işler yapmamamı söyleyip duruyorlar.
Emekli olamazsam çalışmam lazım,çalışırsam sağlığım bozuluyor çıkmaza girmiş durumdayım.
Sizin yayınladığınız Maluliyet Cetveli ni incelediğimde orada Kalp rahatsızlıklarının malulen emeklilik için değerlendirildiğini gördüm.
Bana yanlış bir bilgi mi verildi acaba? Bu durumu nerede teyit edebilir kimden detaylı bilgi alabilirim?
Uludağ Ünv görevli doktorum emekli olabileceğimi söylediği için bu yola giriştim.Ancak kısa ve net bir dille,hiç bir açıklama yapılmadan ssk dan çıkmak zorunda kaldım.
Konu hakkında bilgi vermenizi önemle rica ediyorum.
Saygılarımla...
Hocam saygılar;
Bende aşırı kalp büyümesine dayanan kronik kalp yetmeziliği var.
Halsizlik,yorgunluk ve nefes darlığı sikayetlerim var.
%70 çalışması gereken fonkisoynum %20-25 çalışmakta.
Bugün Bursa SSK bölge müdürlüğü bünyesinde yer alan Malülen Emeklilik şefliğine gittim.Kalp hastalıklarının malulen emeklilik sağlamadığını,sadece defterdarlık ile görüşerek vergi indirimi ve erken emeklilik imkanlarından yararlanabileceğim söylendi.
Doktorlarım yorulmamamı,ağır işler yapmamamı söyleyip duruyorlar.
Emekli olamazsam çalışmam lazım,çalışırsam sağlığım bozuluyor çıkmaza girmiş durumdayım.
Sizin yayınladığınız Maluliyet Cetveli ni incelediğimde orada Kalp rahatsızlıklarının malulen emeklilik için değerlendirildiğini gördüm.
Bana yanlış bir bilgi mi verildi acaba? Bu durumu nerede teyit edebilir kimden detaylı bilgi alabilirim?
Uludağ Ünv görevli doktorum emekli olabileceğimi söylediği için bu yola giriştim.Ancak kısa ve net bir dille,hiç bir açıklama yapılmadan ssk dan çıkmak zorunda kaldım.
Konu hakkında bilgi vermenizi önemle rica ediyorum.
Saygılarımla...