Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik nonsüpüratif otitis media sonucu Radikal Mastoidektomi ameliyatı için oran..?

CemalDanacı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ;
Sağ kulağımdan Radikal mastoidektomi ameliyatı oldum. Hastalığım Kronik nonsüpüratif otitis media. Acaba engelli
miyim ? Yukarıda belirttiğim ameliyatı olduğum için Askerliğe Elverişli Değildir raporu aldım bu arada merak edenler
için.

Merhaba geçmiş olsun,

Bir ameliyat sonucu herhangi bir uzvunuzu kaybetmediyseniz oran verilmiyor.
Söylediğiniz hastalık orta kulak iltihabı. :confused:
İşitme probleminiz var mı?

Merhaba Plumeria ;

Evet bir işitme kaybı yaşıyorum fakat bu az miktarda bir işitme kaybı. Askerliğe elverişli değildir raporu almamın sebebi de işitme kaybım değil. Bu ameliyat kulakta dengeyi sağlayan kanalların temizlenmesi ile gerçekleşiyormuş ve bu ameliyatı olan kişiler ağır bir iş ya da kulaktan alacağı soğuk hava su vb durumlarda baş dönmesi yaşayıp bayılabiliyorlarmış. Bu yüzden askerliğe elverişli değildir raporu aldım. Sizce Engelli miyim ?

Bu arada evet orta kulak iltihabı

cok abartmissiniz:eek:radikal masteikdomi ameliyati geciren biri agir is yapamaz kulaktan soguk hava girerse bayilir diye:p amma iyi bahane valla:eek:accuk isitme kaybina engelli olup ise filan girersen cok tembel insanlar icin bulunmaz nimet:p oyle yagma yok:eek:engelli masallarinda bunlar yazmiyo:psoguk su ic sen bi bardak engelli olma hulyalarina:p

Merhaba Shukufe ;

O zaman Doktor çok abartmış bu yazdıklarımı Doktor söyledi ben kendim söylemiyorum

Lise çağımdan beri bendede kronik seröz otitis media var sağ kulağımda işitme kaybı bile oluştu ama engelli raporu alırken kbb'ye girmedim bile. Bence süper abartmışsın.

Üst Alt