Merhabalar, Kronikleşen orta kulak iltihabım var ve bir kulak zarımın deliği kapanmadı, 5 yıldır delik. Delik nedeniyle ameliyat olacaktım ancak iltihap nedeniyle erteledik, 1.5 aydır kulağım 3 ya da 4. kez ilhitaplandı. Normalde siprogut onadron ikilisi iltihabı kurutmak için yeterdi ancak bu sefer cipro antibiyotik ile damlalar dahi kurutamadı. Yani kuruttu ama bir hafta geçti ve şu an tekrar iltihap oluşmaya başladı.
Bu durumu bu kadar sık yaşayan birileri varsa öneri verebilir mi acaba? Mesela bir doktor %4 oksijen borik karışımı tavsiye etmişti ama onun yerine siprogut onadron ikilisini kullanmıştım. Soğan ya da sarımsak suyu öneren çok kişi var ama kulak delik olunca onları damlatamıyoruz sanırım. Kulağı delik olduğu halde bunları damlatan oldu mu? Bunlar dışında başka önerileriniz varsa da çok iyi olur.Ne yaparsam yapayım iltihabı kurutamıyorum ve beyne sıçrar diye korkmaya başladım artık.
Bir de İstanbul için doktor öneriniz var mıdır acaba?
Bu durumu bu kadar sık yaşayan birileri varsa öneri verebilir mi acaba? Mesela bir doktor %4 oksijen borik karışımı tavsiye etmişti ama onun yerine siprogut onadron ikilisini kullanmıştım. Soğan ya da sarımsak suyu öneren çok kişi var ama kulak delik olunca onları damlatamıyoruz sanırım. Kulağı delik olduğu halde bunları damlatan oldu mu? Bunlar dışında başka önerileriniz varsa da çok iyi olur.Ne yaparsam yapayım iltihabı kurutamıyorum ve beyne sıçrar diye korkmaya başladım artık.
Bir de İstanbul için doktor öneriniz var mıdır acaba?