Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik psikotik bozukluk için hangi oranda rapor verilir?

engeller

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kronik nitelik kazanmış psikotik bozukluğa yüzde kaç rapor verilir. lütfen yardımcı olun acil

Çalışamayacak durumda olanlara %80 çalışabilecek durumda olanlara %45 veriliyor

DJ_BORAN

peki tam olarak hastalığın hangi kriterlerine göre bu oranlar veriliyor veya hangi aşamasına göre değerlendiriliyor

Rosha testi ve Çok yönlü kişilik envanteri değerlendirmesinin yanında ilaç tedavileri ve klinik gözlem süresinde yaşanan lezyonlara göre karar veriliyor tamamen vak, a ya göre bir prosedür var

kronik nitelik kazanmış psikotik bozukluk
ali kurşunlu
askerlikten muaf oldum kronik nitelik kazanmış psikotik bozukluk yazıyor yüzde kaç rapor verirler acaba yüksek mi olur düşük mü olur?

Banada

ÇOĞUL MADDE KULLANIMINA BAĞLI PSİKOTİK BOZUKLUKTAN 100 DE 50 VERDİLER

Aynı raporu askeriye bna verdi devlet hastanesi %80 rapor verdi

Mrb 2011 yilinda kronik nitelik kazanmiş psikotik boxukluk tanisiy ile askere alinmadim uzun sure calisamadim sonra akraba firmasinda huzmetli olrak calistim son 1 yildir hastaligim nuksetti ilac kullanmaya tkrr basladim hep uyuttugu icin gec kaldigimdan isten cikarildim suan askerlik elverisiz oldugumdan iste bulamiyorum calisamiyorumda engelli statudunde rapor alabilirmiyim hastaneye basvurup yardimlarinizi bekliyorum

Üst Alt