Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik rahatsızlığı olanlar için malulen emeklilik mümkün hale mi gelecekmiş?

salih2934

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kronik rahatsızlığı olanlar için emeklilik kanunumu çıkıcak

Benim %100 raporum var kalp pili takılı açamadım listeleri

Doktorun %100 verdiği rahatsızlık için sağlık kurulunun üstünü çizip %50 yazdığı ve engellilere bağlanacak emekli maaşlarının hazineye yük olmaması için emekliliklerinin mümkün olduğunca zorlaştırılması prensibi benimsenmiş bir yönetimde böyle bir uygulamanın haber olması "iş var çalışan yok" haberini yapan zihniyetin gerçeklikten uzak oluşturmak istediği bir halüsinasyon olarak görüyorum

%100raporum sadece kalp ile alakalı en fazla 10 20 kesilir ki kalp doktorundan önce öbür doktorlara yüzde 22ordanda var

salih2934 sigorta girişinden sonra bu rapor oranını almışsanız, SGK'ya maluliyet tespiti için başvuru yapabilirsiniz.

linki açamadım ama şöyle bi sorum var kronik yani süregelen ve iyileşmeyen demek, bunun yanı sıra rapor oranıda önemlimi...

böyle bir düzenleme mi varmış.. Eğer olursa psikiyatrik hastalıkların çoğu yararlanır

Üst Alt