Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik rahatsızlığı olanlar koronavirüs nedeniyle işten ayrılıp tazminat alabilir mi?

Yavuzay16

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
kurumsal bir markette çalışıyorum %87 engelli raporum var kronik ve ortapedik rahatsızlığım var raporda bu alanlar işaretli malum ülkemizde koronavirüs vakası var ben bu nedenden dolayı kronik rahatsızlığımı gerekçe göstererek işten ayrılırsam tazminatımı alabilirmiyim market sektörü olduğu için insanların yoğun olduğu bir ortamda çalışıyorum ve sağlığımı ciddi anlamda tehdit ediyor bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

Yavuzay16
Kaç senedir çalışıyorsunuz böyle bi madde var mı bilmiyorum iş kura sorman lazım ama patronunla konuştun mu başka bir yere versin veya ücretli izine çıkarsın zaten özele de geldi esnek çalışma sistemi.

13 senedir çalışıyorum bim markette 14 gün izne çıkardılar ama bu idari izinmi yıllık izindenmi kullandırıyorlar onuda tam bilmiyorum kamudaki gibi idari izin verme zorunluluğu varmı acaba özel sektörün bimdede esnek çalışma var açılış 10:00 kapanış akşam 20:00 oldu ama bana bir faydası yok malesef ben part time günlük 5 saat çalışıyorum hem ortapedik hemde kronik rahatsızlığım olduğu için fiziksel anlamdada bana uygun iş değil sorumlu ile görüşmedim çünkü bu konuda yasal bir hakkım varmı tam emin olmak istedim belki böyle bir durum başka bir arkadaşımında başına gelmiştir diye paylaşmak istedim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Üst Alt