Merhaba bende bazı şikayetlerim var şahsımla ilgili,bende Kronik Hepatit C var artı yine bende Kronikleşmiş eklem Rromatizmalarım var diz kapağından tutta göğüs sırt kaburgalar kemiklerim yani ufak bir esinti olsun/olmasın heryerim sancıyor ve ağrıyor,nörolog doktorun birisi bana sende Nöropatik ağrı var demişti,İnternette baktım ağrılarımla ilgili icd 50 yada 52 kategorisine giriyor bu tip ağrılar (nöropatik ağrılardan bahsediyorum) yani,anlamı şuymuş:tanımlanmamış yaygın vucut ağrıları,özellikle bana musallat olan şu Kronik Hepatit C hastalığı ile (20 yıla yakın var bende bu mikrop 1 defa tedavi gördüm 1 sene boyunca interferon diye bir ilaçla,doktor iyleştin git 3 ay sonra gel formalite icabı bir kan testi daha yaparız dediydi yaptırdımda ne hikmetse yine nüks etmiş mikrop) dışdan birşey görünmüyor ama esasen çok ciddi bir hastalık buna doktorun özürlü raporu vermemesini düşünemiyorum şahsen ? arkadaşlar benim daha 2000 işgünüm var prim günümü doldurmaya benim bu bahsettiğim şikayetler doğrultusunda ne bileyim %40-50 rapor alma ihtimalim varmıdır sizce ? bi ihtimal varsa dahi Ilımlı insancıl ve halden anlayan önerebileceğiniz (Ankarada) bir hastahane varmı bana ?
Birde söylemesi ayıp bende Manik Depresyon ve ankisitiye yani panik atak hastalığıda var,bana lütfen bu hususlarda bilgin birisi varsa bir yorum yaparsanız makbule geçmiş olursun.....sağ'olun !
Birde söylemesi ayıp bende Manik Depresyon ve ankisitiye yani panik atak hastalığıda var,bana lütfen bu hususlarda bilgin birisi varsa bir yorum yaparsanız makbule geçmiş olursun.....sağ'olun !