Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik ve sürekli hastalığıma 1 yıllık rapor veriliyor!?

karakurt74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu Aldığım raporu nasıl sürekli olarak değiştirebilirim .. ya da itiraz etsek faydası olur mu, bilen yardımı olursa sevnirim.
gWGJDb.jpg

Benim hastalıkda kronik ve kalıcı 2 dir bir yıllık veriyorlar. 3.raporda sürekli oluyormuş öyle diyorlar.

Maalesef aynı sorun bende de mevcut kronik rahatsızlığım var CIDP (sinir sistemi hastalığı - hasarı) ve tedavisi yok raporu 1 yıllık vermişler. Ben zaten yürümekte, haraket etmekte zorluk çekiyorum iyi olduğumda ise kısa mesafe yürüyüşler yapabiliyorum, günüm günümü tutmuyor. 1 yılı dolunca raporun tekrar uğraşacağım.. Gelen hastalık Allahtan ancak insanların uğraştırmalarına ne demeli..

Itiraz etsek fayda verir mi acaba. Başına gelip de bu şekildeki bir raporu surekliye çeviren var mı acaba

Koha ve 65 yaş ustu

Koha şeker var ve fiziktedavi

Arkadaşlar selam

Ben böbrek Nakilli idim 22 yıldır böbrek reddetti rapor almak için başvurdum Ankara numune hastanesine diyalize başlamayı reddettiğim için Nefroloji beni psikiyatriye de yolladı diyalize başlamasam dahi laboratuvar testlerimde böbrek değerleri yüksek çıktığı için Nefroloji %90 verdi psikiyatri %25 verdi tansiyon ve kapak hastalığı için kardiyoloji tansiyona %10 kapak hastalığına %30 verdi ve hesaplamalarda raporum %96 olarak çıktı ama psikiyatri 1 yıl sonra kontrollü uygundur yazdığı için raporu 1 yıllık verdiler. Ertesi yıl psikiyatri ye Nefroloji ye ve kardiyoloji ye tekrar başvurdum Psikiyatri ye iyi olduğumu iyileştiğimi psikiyatrik bir sorunum olmadığını söyledim onlar iyileşti olarak verdiler ve raporum bundan sonra sürekli hayat boyu çıktı yani bir bölüm size kontrol yazarsa kontrol süresi kadar veriyorlar raporu mümkün mertebe şu kadar süre sonra kontrolü uygundur yazdırmayın. Şuan raporum % 93 psikiyatri iptal kardiyoloji de tansiyonu eklemeyi unutmuş sadece böbrek ve kalp kapak hastalığı % 93 olarak hayat boyu sürekli olarak aldım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

sezinsema Öncelikler geçmiş olsun.

Şu an diyalize giriyorusunuz acaba.Nakilden önce girmişiydiniz.

Ben 6 aydır nakilliyim.Hiç diyalize girmeden nakil oldum.Diyalize girmek istememe nedeniniz nedir acaba.

Üst Alt