Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuantum dokunuşu ile skolyoz tedavi edilebilir mi?

matter

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar slm, yeni üye oldum siteye. 25 yaşındayım ve skolyoz olduğumu birkaç ay önce öğrendim. Aslında başka bir rahatsızlığım için gittiğim ortopedi doktoru farketti skolyozumu ve çekilen filmlerle 19 ve 14 derece çift taraflı eğriliğim olduğunu öğrendim. Yüzme ve bazı egzersizler verdi doktorum ama bunlar yalnızca sırt bölgesindeki kasları güçlendirip omurgaya binen yükü azaltmak için dereceyi düzeltmek için değil malesef. Bazı arkadaşlar yüzme ile derecesinin düzeldiğini yazmışlar ama doktorum böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi. Hastalığımı yeni öğrendiğim için bolca araştırma yaptım bu konu ile ilgili ve kuantum dokunuşu diye birşey olduğunu öğrendim. Hatta bu konuda türkçeye orjinalinden çevrilmiş bir kitapta var onuda okudum. Temel olarak hepimizde bulunan enerjiyi harekete geçirmekle ve bunu eller ile aktarmaya dayalı bir yöntem. Bunu yapan kişiler var hatta herkesin çocukların bile bu yöntemi kolaylıkla öğrenip uygulayabileceği söyleniyor.

Kişi kendi kendisinede uygulayabiliyormuş.Fakat şöyleki bu enerji aktarma işlemi oldukça zahmetli (kitapta nasıl yapılacağı anlatılıyor) sürekli olarak hızlı nefes alıp vermeniz gerekiyor buda kısa sürede baş ağrısı yaptı bende 1 kez denedim sadece zaten. Biliyorum çok saçma geliyor böyle birşey olursa mucize olur gerçekten diyorum ama gerçekten bu yöntemle skolyozu iyileştiğini iddia edenler var. Bende denemekten zarar gelmez diye deneyeyim dedim ama dediğim gibi çok yorucu sürekli hızlı nefes alıp vermek üstelik bunu 20-30 dk yapmanız gerekiyor. Birde bu işlemi para karşılığı uygulayan bazı kişiler var onlardan birine ulaştım ve 1 seansına 300 tl gibi bir ücret istiyorlar. Kaç seansta iyileşeceği de belli değil kişiden kişiye değişiyormuş. Açıkçası çok da inanmadığımdan böyle birine gidipte para vermekde oldukça saçma geliyor. Olmayacağını biliyorum içten içe ama yinede içimden bir ses ya olursa diyor.
Practitioners : Massage Therapy : Quantumtouch.com
Bu da sitenin linki buradan bu yöntemi uygulayan kişileri bulabiliyorsunuz. Sizce de çok mu saçma yada ne kadar saçma olursa olsun denemeye değer mi?
Yorumlarınızı bekliyorum. Denemeye karar vereniniz olursa mutlaka deneyimlerini bizimle paylaşsın. Hepinize geçmiş olsun.

Fizik biliminin oldukça zor bir alanının isminin böyle uyduruk bir "tedavi" yaklaşımının adında kullanılması gerçekten utanç verici... Einstein, Schrödinger, Feynman gibi bilim dehalarının her halde kemikleri sızlıyordur.

Ramazan ayındayız... 300TL ile 3-5 garibanın karnını doyurun. Sanırım daha fazla işe yarar.... paranız da boşa gitmemiş olur.

felçlileri bıraktılar sizemi sardılar milletin umuduyla ne güzel para kazanıyor şerefsizler

benimde aklıma mantığıma yatmıyor, böyle insanların umutlarıyla oynayarak para kazanıyorlarsa eğer yazıklar olsun onlara gerçekten.

Arkadaşım ben verdiğiniz linki inceledim ve orada kel alaka mesleklerden kişilerin afilli ünvanlarla "uzman" diye kendilerini tanıttıklarını gördüm.

Bahsedilen yöntem çinlilerin 2-3 bin yıl önce iddia ettikleri "ki" enerjisi prensibine dayanmaktadır. Ne yazık ki, teknolojideki bunca gelişmeye rağmen bu esrarengiz enerji hala tespit edilememiştir. Esasen iddia edilen yöntemlerinde "ki enerjisi" ile doğrudan bir ilgisi yoktur. Yaklaşık 100 yıl önce ABD'li bir kırık-çıkıkçı'nın ileri sürdüğü kriyopraktis denilen bir yöntemin çeşitlemesidir.

Kriyopraktis ABD'de serbest olmakla birlikte, doktorluk yetkileri yoktur. Buna karşın, 5 yıl üniversite okumaları zorunludur. Yine de, bu kişilere tıbbi tedavi ve teşhis izni verilmemektedir. Bilim dünyasınca da pek ciddiye alınmazlar. Çünkü, gerçekten başarılı olduğu alanlar çok sınırlıdır ve masaj terapilerinin ötesine geçmemektedir.

Bahsedilen tekniğin "kuantum fiziği" ile zerre kadar ilgisi yoktur.

benim kızımda çıktı bu rahatsızlık, şu anda bu tekniği öğrenmekle meşgulüm. sonucu en kısa sürede size yazacağım...

Açıkçası ben işe yarayacağını düşünmüyorum. Skolyoz düzeltilmesi o kadar kolay bir hastalık değil nedeni bile halen tam olarak bilinmiyor. Boşuna bunlara ümit bağlamayın, kendiniz deniyorsanız deneyin ama gidip de bu işi yapanlara para vermeye kalkışmayın bence. Onun yerine schroth yöntemi diye bir tedavi şekli var egzersize dayalı ben denemedim ama en azından daha mantıklı bir tedavi şekli gibi duruyor.

yaz valla, boyle seylere inanmayan sifa diye akil ustu seylere ilk karsi cikanlardanim.
amaaa doktor ilac hicbisiy karetmiyor su nalet kulak cinlamalarina.:mad: azicik ses duyan kulagima isitme cihazi takarak gunduzleri rahatim. koklear implant cikarilanina hicbisi karetmiyor:mad: gecede cocuklari aldatir gibi kendime yalan soyleye soyleye cinlamiyor diye diye uyuyorum. ehh oluyoda, masallarda kabak tadi vermeye basladi havalar az soguyunca.
bektasinin karpuz kabuguna iseyip susuz kalinca burasina degmemis burasina degmemis dedigi gibisine bende deniycem bu isi artikin.

Üst Alt