Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kübital Tünel Opere, Polisomnografi, orta düzeyde OSAS rapor oranı?

izmirli76

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Resim ekleyemediğim için kusura bakmayın lütfen, aşağıda ki durumlarıma vergi indirimi için bir oran alabilirmiyim?

..... 2017 yılında G56.2 ULNAR SİNİR LEZYONU tanısı ile ameliyat olmuştum.
Epikriz raporunda uygulanan müdahale şu şekilde yazıyor;

Kübital tünel üzerinden girildi, sinirin tünel içinde fcu nun iki başı arasında oldukça sıkıştığı görüldü. gevşetildi daha sonra dirsek fleksiyonda iken öne lükse olduğu görüldü. bunun üzerine Parsiyal medial epikondilektomi yapıldı. katlar anatomiye uygun kapatıldı.

Aynı kolumdan Devlet hastanesinde 2021 yılı yapılan Emg sonucumsa;
Sol üst ekstremitede ulnar sinirin dirsek segmentinde tuzak nöropatisi ile uyumlu elektrofizyolojik bulgular saptanmıştır.

Ayrıca;

..... Düşük el bileği yaşadım, iyileşti fakat elimde kolumda ağrı ve yanmalar mevcut. MR sınırda çıkıyor.

..... POLİSOMNOGRAFİ UYKU TESTİ Sonuç kısmı: Bu incelemede supin pozisyonunda belirgin orta düzeyde OSAS ile uyumludur. şeklinde.

..... Endoskopi; Antrumda ektopik pankreasla uyumlu olabilecek SML.

..... SF testi yapıldı; üflemede ve öksürük nedeniyle kesinti oldu, pek kötü değilmiş;RO6.0 DİSPNE ilaç kullanım raporum var; Foster ve Levokast kullanıyorum. Alerjik rinit ilaç kullanıyorum.

..... Ayağım kırılmıştı; ağrı ve üzerine basamama nedeniyle MR çekildi, bir çok sıvı artışı yanında Ostrigonum sendromu ile uyumlu olarak değerlendirilmiş. Aşil tendonunda 1. derece zorlanma; Ayak bileği medialinde cilt altı dokuda ödem benzeri sinyal değişikliği dikkati çekmiş.

Şeker + Tansiyon

Boyun servikal lardozda bozulma, açıklığı sağa bakan skolyoz, c5-c6 sola bası,
Bu durumlardan vergi indirimi için alabileceğim bir oranım varmıdır?
İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Üst Alt