Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Küçük ve büyük abdestimi hissetmiyorum. Memur olursam bunlarla nasıl baş edeceğim?

hamza sezgin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese ilk önce Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah.Arkadaşlar ve
Ben kpss de92puan aldım.Memur olmak istiyor ama;küçük ve büyük abdestimi hissedmiyorum.Memur olursam bunlarla nasıl baş edecem. Yada memur olabiliyormuyuz.Şimdiden Teşekkürler.

hamza sezgin dostum geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Aynı senin durumunda bir arkadaşım var memur. Bez takıp, gün içinde de lavaboya gidip sonda (tak) yapabilirsin. En mantıklısı bu. Bunun dışında bir çözüm yok malesef..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun gayet güzel olursunuz ihtiyaçlarınıza(günlük hayatta ne yapmanız gerektiğini bilemediğim için yazdım) ve temizliğe dikkat ederek şahane olabilirsiniz hem de canınızı sıkmayın iş hayatındakiler mükemmel değil inanın gözünüzde büyütmeyin hiçbir kurumu ve hiçbir kişiyi inşallah çok mutlu olacağınız güzel bir yere düşersiniz Allah işinizi rast getirsin, iyi insanlarla karşılaştırsın :)

aynı durumdayım 4 saat aralıklarla TAK sonda yapıyorum. Bezi de bıraktım her gün sabah tuvalete giderek rutine bindirdim büyük abdesti çok şükür sorun yaşamıyorum. 5 senedir bu haldeyim. İş dolayısıyla yurtdışını bile çıktım. Bir süre sonra alışıyorsunuz. Zor durumlarda külot bezler var iş görüyor tavsiye ederim.

hamza sezgin

Kendini bilip bir ritim tutturacaksın, doğru beslenip doğru sıvı tüketeceksin, tuvalet zamanını olabildiğince ayarlayacaksın. Düşün, hepimiz bunu yapıyoruz...

@hamza sezgin,

Durumun ortada tak yaparak işi duzeltebilirsin,büyük abdestte az da olsa kendini belli eder,anlamaya calıs,olurya bir kaçırma olursa fazla dert etme.

Üst Alt