Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Küçükçekmece Belediyesi hastaneye gitmem için bana araç göndermedi..? [Soru]

arif 34

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
bülent abi moralim çok bozuk.ben küçükçekmeçe evde sağlık hizmetini geçen hafta aradım.ben engelli 1 vatandaş ve ben hastaneye kontrole gideceğimi ve imkanım olmadığını söyledim.bana bu konuda yardımcı olmanızı istedim onlardan.dün akşam bşbelediyesinden üsküdardan ambulansla geleçegini söyledi.ben dedimki tek mi geleceksin?oda evet benim 5. kata indirecek kimsem yok dedim. sabahn saat 8:00 de 11:00 kadar bekledim.evde sağlık hizmetini aradım.neden gelmediğinizi sordum bana verdigi cevap siz istememişsiniz.ben de dedimki.o şahış yalan söylemiş.nasıl olur hanfendi benim imkanım olsa zaten size gerek duymam.böyle 1 olay oldu bügüm şimdi abi ne yapayım.bunlar bizlere yardım etmicekse kim edecek.ve bunları kimlere şikayet edeyim abi bana 1 yol göster lütfen. moralim çok bozuk abi

Küçükçekmece Belediyesi evde saplık hizmetine gelmedi mi?

Şurayı ara ve Mehtap hanımı iste. "Engelliler.Biz'den Bülent abimin selamı var" de. "Bana yardımcı olmazsanız başınıza ekşicekmiş, bana öyle söyledi" de :)
KÜÇÜKÇEKMECE ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYON MERKEZİ: 411 0 666

Önce sağlık ekibi gelsin ve kontrollerini yapsın. Hastaneye gitmen gerekirse, o zaman yine K. Çekmece belediyesini ya da 153'ü ara (İstanbul Büyükçehir Belediyesi) ve hastaneye gitmek için araç iste. Ve ekle, 5. katta oturuyorum, yardımcım yok."

Bir şekilde hizmet alırsın. Hiç dert etme...

Yalnız, hastaneye gitsen de yanında işlerine koşturacak birileri lazım. Ailenden birileri olmazsa hastaneye gitmen de bi işe yaramaz.

gelmedi abi.sende mi inannmıyom abi.zoruma giden ben istememişim böyle saçmalıkmı olur.zaten benim böyle 1 sorunum olmasa seni niye ararım.sana niye ihtiyaç duyayım.mehtap hanım arıcam abi. olmasa 153 arıcam .

:) Yahu iniye inanmayayım :) Bir de bu yalan söylenecek bişey değil ki, tabii ki doğrudur :)
Bir karışıklık olmuştur.. Evde sağlık hizmeti için ekip talep et. Gelecektirler...

153 aradım abi.çarşambaya randevu verdiler sağ olsunlar.allah kimseyi ,kimseye muhtaç etmesin. nedir bu ya. ilk kez aramıştım. ilk kez başıma böyle 1 şey geliyor.ne olacak bizim gibi hastalara , işini bilen yapıyor .işini bilmeyen garibanlarda çekiyor.nerden de olduk ya .yine isyanlara başladım.alllah kahretsin.

abi zaten 70. fizik hastanesi 1idrar kültür sonıçunu gösterip ve ilaçlarımı yazdırcam ve kemik ölçümü yaptırcam.

Üst Alt