Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçükçekmece civarında omurilik felçliye uygun aracı olan var mı?
@OturanBoğa ben yeni ehliyet aldım daha doğrusu sertifikam hazır araba kullanmak çok istiyorum ve çok seviyorum araba almam icin bı kaç ay var ben sabredemiyorum yakınlarda biri varsa kullanmak gezmek alismak istiyorum ücret karşılığı.
@OturanBoğa birde size bir sorum olacak. Biz bir yıl önce benim adima ÖTV indirimli araç aldık ama o araç manuel. Şimdi ben ehliyet aldım otomatik bir araba alicagiz özel donanım taktiricagiz. Ben ehliyet için başvuru yapacagim zaman sağlık kurulundaki bir bey sen ehliyet alırsan ÖTV indirimli aracı geri alırlar falan dediler. Ben ehliyet aldım şimdi yeni bir otomatik araç alıp özel donanım taktirip kullanmam kullanmam sizce de sıkıntı yaratır mı diğer otv indirimli araca ?
Vergi istisnası olmaksızın aldığın araçlar kimseyi ilgilendirmez. Önemli olan 5 yılda sadece bir aracın ötv-mtv istisnasından yararlanması. Onun dışında istersen yüz tane araba al ve her gün birine bin...