Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Küçükçekmece civarında omurilik felçliye uygun aracı olan var mı?

AYAK

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
İstanbul küçük çekmece civarında özel tertibatlı (omurilik felçli sine göre) aracı olan var mı?

AYAK

Özel ders için mi soruyorsun, yoksa sürücü kursu mu?

@OturanBoğa ben yeni ehliyet aldım daha doğrusu sertifikam hazır araba kullanmak çok istiyorum ve çok seviyorum araba almam icin bı kaç ay var ben sabredemiyorum yakınlarda biri varsa kullanmak gezmek alismak istiyorum ücret karşılığı.

@OturanBoğa birde size bir sorum olacak. Biz bir yıl önce benim adima ÖTV indirimli araç aldık ama o araç manuel. Şimdi ben ehliyet aldım otomatik bir araba alicagiz özel donanım taktiricagiz. Ben ehliyet için başvuru yapacagim zaman sağlık kurulundaki bir bey sen ehliyet alırsan ÖTV indirimli aracı geri alırlar falan dediler. Ben ehliyet aldım şimdi yeni bir otomatik araç alıp özel donanım taktirip kullanmam kullanmam sizce de sıkıntı yaratır mı diğer otv indirimli araca ?

Üst Alt