Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kücükken skolyoz ameliyatı geçirdim. Sık tuvalete gitmemin bununla ilgisi olabilir mi

hancer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

ben 1993 yılında yanı 3 yaşındayken opere skolyoz amaliyatı geçirdim. şu an 19 yaşındayım.
normal bir insan günde 3 veya 4 kez tuvalete giderken ben nerdeyse hemen hemen her saat başı gitmek zorunda kalıyorum.
Bazen geceleri sorun yaratıyor. acaba nedır yanı bunu nasıl engellerim bilgisi fikri veya yol gösterecek arkadaslar var mı

sımdıden tesekkur ederım

Not: önemli acıl çözüm gerek

Skolyoz ile sık tuvalete gitmek arasında bir bağ olduğunu neden düşünüyorsun? Bence ikisi birbirinden bağımsız iki konu.

Sık tuvalete gitmenin birçok nedeni olabilir... Mesanenin küçük olması, iç basıncın fazla olması, mekanik bir sorunun bulunması, psikolojik etkenler vs.vs. Ve bu konuda kesin bilgi ancak bir ürologa gidilerek öğrenilebilir.
Her saat tuvalete gitmek çok can sıkar. Kesinlikle ihmal etme ve bir ürologa git.

ewet alakası var tabi ki bnm bütün doktorlarım bana tuvalet tutamama gibi bi sorunum olup olmadığını soruyolardı ben skolyoz hastasıyım

OturanBoğa; ürologla ilgili olduğundan bu kadar emin olma bence

Üst Alt