Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KUKAS (kas hastalıkları kayıt sistemi) hakkında bilgisi olan var mı?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Selam arakadaşlar kukas hasta kayıt sistemine kayıt yaptıran?? Ya da bu konu hakkında net bilgisi olan var mı?? Dmd ve sma için atlatma yöntemi kullanılarak hastalığın daha hafif seyir göstermesi yaşam kalitesinin yükselmesi sağlanabiliyormuş...

kukas hacettepe iniversitesi tarafından oluşturulan ulusal bir veri tabanıdır diye biliyorum hatta prof. ayşe karadumanın önerisi ile bende kayıt yaptırmıştım ayrıca dmd hastalığı için yürütülen ekson shiping yada atlama araştırmaları halen devam ediyor ancak henüz tam anlamı ile bir sonuç elde edilmiş değil bu araştırma sonunda inşallah sonuçlanırsa dmd hastalığı bmd ye dönüştürülebilecek yani dmd hastalığının ilerlemesi durdurulabilecek ancak yıkıma uğramış kaslar geri kazanılamayacak ama olsun bu da bir devrim niteliğinde zira bunu sabırsızlıkla bekleyenlerden biride benim

cevabınız teşekkür ederim içinde bende kayıt yaptırım hayırlısı...

hastalığınız tam olarak nedir hangi şehirde yaşıyorsunuz

Üst Alt