Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulağa su kaçmasını engelleyen ürün arıyorum. Önerisi olan var mı?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar.orta kulak iltihabım olduğundan bir damla su bile kaçmaması gerektiğinden denize giremiyorum girsemde gönlümce yüzemiyorum.bu işi kökünen halleden bir ürün yada formül arıyorum.yıllardır yağtıığm vazelinli pamuk.ama böyle başka birşey arıyorum hani şu yüzücülerin taktığı başlarına taktığı bandaj gibi birşey var.kulaklarıda kapatıyor o faydalımı yada ne yaparak kulağa su kaçmasını önelye bilirim.nerelerde bulabilirim.
birde hani uyuyrken gözlerini kapatmak iin takılan bir bandaj varya onun adı nedir nelererde satılır.

Benim uykum hassas olduğu için gece yatarken kulak tıkacı kullanıyorum 3m1100 gayet kullanışlı ve ses kesici. Yumuşak, parmaklarınızın arasında yuvarlıyorsunuz ve inceliyor sonra kulağınıza tıkadıktan sonra 4-5 saniye de genleşiyor ve kapatıyor kulağı.
Suyu engeller mi bilinmez ama denemekte fayda var. Şu adresten bakabilirsiniz.
http://www.malzemem.com/urun/-3m-1100-kulak-tikaci-20-cift.aspx

Burada 10 çift satılmış ama eczanelerde tek çiftini 2 liraya filan bulursunuz.

Uyurken gözleri kapatan şeyleri de uyku gözlüğü, uyku maskesi adları altında sorarsanız bulabilirsiniz.

Su sporları için yapılmış silikon kulak tıkaçları var.
Havuzda bizzat kullanıyorum çok rahat ettim kısmetse yazında denizde kullanacağım, tavsiye ederim.
Spor mağazalarında veya deniz malzemeleri satan dükkanlarda bulabilirsiniz, Fiyatıda çok ama çok ucuz.

ebediyata katılıyorum ,ben de uzun o tıkaçlardan kullanıyorum uyurken, o kadar rahat ki anlatamam ...
ama deniz ve havuz için markaların deniz ürünleri bölümünde su geçirmeyen tıkaçlar var ,mutlaka onları almalısın ,ben speedo nun almıştım en az 2-3 sezon kullandım ,ama kaybettim :) gene alacağım...

bende 2000 yılında köyde havuza ters hareketle sırt üstu havuza atladım iki kulağımın zarı basınçla zarar gördü ayda yada iki ayda bir mutlaka kullaklarım intihap kapıyor yada kapanıyor. dr. alkollu/oksijenli yüksek dozajlı el hazırlamalı bir damla yazdırıyor. bir tek o işe yarıyor. sizc ene yapmalıyım

Arkadaşlar benimde 2 kulağımında zarı delik ve 1 damla su bile kaçmaması gerekiyor. Denizde yüzmek için hiç su geçirmeyen bir şey var mı ?

Mesela yüzücülerin kullandığı boneler ? Ya da kulak koruyucu bantlar su geçiriyor mu?

bone beni cok rahatsiz ediyor. koklear implant cikarilan kulagimi cok korumaliyim bende delik cunku:mad:tikacda talikmiyor fena agri veriyor. her zaman vazelinli pamuk:( banyo yaparken kolayda deizde dusebiliyor yuzerken. bende hep cantamda vazelin kutusuyla bir paket pamuk tasirim plaja. ara ara yoklar, dusmusse hemen sudan cikar vazelinli pamugu yerlestiririm kulaga.

Valla lise çağımdan beri kronik seröz otitis media var sağ kulağımda. Yani sağ kjlağım devamlı iltihaplı hiç kasmıyorum önlem falanda almıyorum birde onla mı uğraşacağım sizde kasmayın.

su kactiktan sonra cehennem azbi agrilar seni yoklamadi galiba:)bide ceza bii suru antibiotik. hadi benim kulak sagir. duyanlarin kulagina yazik. duymamak zor.

@Bitmeyenumut ben zaten tek kulakla yaşayan bir insanım. Sol kulağım komple kapalı hiç duymuyor. Sağ kulakta ise cihaz kullanıyorum. Sol kulağım hiç duymamasına rağmen zarı delik olduğu için su kaçtığı zaman akıntı başlıyor ve ağrı yapıyor. Sağ kulağımı ise korumam gerek çünkü cihazla bile zor duyuyorum zaten. Bu yüzden çözümünüz varsa buyurun.

@shukufe peki yüzücülerin taktığı boneler su geçiriyor mu ? Yani su geçirmez özelliği var mı ? Rahatsız edip etmemesi hiç önemli değil benim için.. Sadece su geçirmesin kafamı denize sokarak yüzeyim yeterli.. Önerebileceğiniz hiç su geçirmeyen bone ya da kulak koruyucalar var mı ?

yuzucu hic tanidigim yok. insanlar havuza girerken taktiklari boneyi biyorum.
keski bu konuyu isitme cihazlari bolumune acsalardi. belkideMehmet Aksit hocamiz bize bilgi verebilirdi bu konuda.

eczanelerde silikonlu kulaç tıkacı var ben kullanıyorum hiç su kaçırmıyor ucuzlarından değil ama 5 tl olanlardan alma silikonlu olsun kulak içi ağrı yapmaz. pamukla denize mi girilir pamuk suyu çeker ya

kulagini agritirsa, takamiyorsan vazelinli pamuga mahkumsun. yoksa bende aldim o tikaclardan. vazelini pamuga emdiriyorsun. hicbir zaman su kacirmadim. yoksa halim harap.

yüzücülerin kullandığı bone su geçirmez.
[FONT=Verdana]
Decathlon [/FONT]
mağazasına bir bak kaliteli su geçirmez olanlarından al.

bende var aldım ama bir türlü cesaret edip kullanamadım. bluetooh gibi kulağa giriyor alttan döndürüyorsunuz kulağın şeklini alıyor tam oturuyor. eğer benim gibi kulak yolu genişletme ameliyatı geçirdiyseniz ekstra silikon ve daha büyük turuncu lastikten isteyin

fiyatı 100 -150 tl arası

Deneyen olursa bana özelden yazsın

Üst Alt