Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulağım yüksek sese alışmış, Starkey'den başka fayda etmiyor?

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Ben 2008 den beri starkey cıc işitme cihazları kullandım.2 adet eskittim.İlk defa dün phonak marka cihazları kullandım.Neredeyse bütün cihazlarını denedim.Ses konusunda hiç tatmin olmadım.Sadece phonak naida s5 iyiydi fakat görüntüsü beni kastı.Starkey araştırıyorum yine bendeki destıny 1200 den daha güçlü kulakiçi cihazı var mıdır acaba.Bu arada tek kulak kullanıyorum sol kulak yok sağ kulak 70 desibellerde kayıp.Kulak arkası sadece görünmeyen tiplerinden olabilir diğerlerini yadırgıyorum şimdilik.Rapor aldım kulakarkası cihaz kullanaması uygundur diye şimdi ben kulakiçi alamaz mıyım?

Raporunuzda kulak arkası cihaz yazıyorsa benim tahminim kulak içi cihazı ödemez sigorta ancak bunu kesin olarak cihaz satıcılarından öğrenebilirsiniz. Sgk bu tür konularda artık çok keskin ve katı davranıyor.

110 db kadar fitting aralığı var fakat ürün fiyat listesinde extrem adlı ürünleri yok çok mu yeni bu ürün

sivaslı;

destıny 1200 den daha güçlü kulakiçi cihazı starkeyin s serisi ve yeni nesil kulak içileri daha güçlüdür.altarnatif olarak oticon agıl cic de daha güçlüdür.

ama şöyle bir şey var sol kulak sıfır hiç duymuyor.sağ kulakta 70 db kayıp var cihazı son ses kullanıcam muhtemelen

Bence RITE türü kulak arkasının küçültülmüş modeli cihazlar kullanın. Ancak kaybınızı dikkate alınca bence en dayanıklı çözüm bte denilen kulak arkasıdır.

bugün starkey e gittim unıtron modelinin pasport 20 kanallı kulakiçi cihazı için kulak kalıbı aldırdım 2950 verdim.1 hafta içinde gelecekmiş

sivaslı;

starkeyin unitron diye bir modeli yok sanırım başka marka olmasın o ?

satlas evet unıtron starkey unıtron marka da satıyormuş ben de yeni öğrendim ve denemeye karar verdim.

satlas senin kullandığın x serisinin cıc tam modelini yazar mısın bir de ondan daha güçlü starkey cihazı var mıdır?

Cıc cihazda en güçlü starkey x serisi dir 82 db işitme kaybımı tam karşılıyor.yuksek frekanslar ise tam sınırda ama karşılıyor.starkeyin sesi yumuşak alıştımı bırakamazsın starkey genelde sonradan işitme kaybı yaşayan insanların tercihidir.neden çünkü işitmeyi kaybetmeden önce doğal sesin nasıl olduğunu biliyor ve en yakın sesi starkeude buluyor.x serisi uygulayacak kişi tecrübeli olmalı çünkü çok detayı var.telefonda ayar olayı var eğitim istiyor.ben x 110 serisi kullanıyorum

peki satlas toplam ne kadar tuttu aparat vs. verdiler mi?Ne zaman aldın?

Pazarlığına bağlı 3500-3700 arası alırsın aparat yok ayar için her telefon oluyor masa ustu cep ankesörlü telefondan bile ayar oluyor.yeterki telefonda tuş sesi çıksın bağlantı oluyor

Üst Alt