Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulağımdan iki kere ameliyat oldum. İstirahat raporunu nasıl alabilirim?

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
kulağımdan 2 kez ameliyat oldum düzelmedi çınlamalar şiddetlendi ve baş ağrısı yapıyor 10 güne kadar rapor verir mi aile hekimi ?

Aile hekiminizle görüşmeniz lazım, bunu biz bilemeyiz.. Durumunuzun 10 günlük izni gerektirip gerektirmediğini belirleyecek olan hekiminiz.. Bana kalsa vereririm 20 günlük izin, enine boyuna dinlensin hastalar..:)

Raporu alırsanız buraya yazar mısınız, merak ediyorum, kaç günlük rapor verecek size..

3-4 gün verir sonraki hafta bir daha gidersin düzelmedi dersin bi 4 gün daha alırsın rapor kardeşim.

aile hekimine gittim 7 gün rapor verdi,rapor konusunda sıkıntın olmasın 10 gün daha verebileceğini söyledi.İşyeri kabul eder mi konu da şüpheliyim aile hekimi raporunu ?

aile hekimi raporuna değil iş yerin başbakan bile karşı çıkamz merak etme ... ama yıl sonunda maaşdan düşüyorlar raporlu sayıldığın gün kadar söyleyim:)

Bunu öğrendiğim iyi oldu kardeşim içim rahatladı ;:D Para önenmli değil istirahat daha önemli benim için ...

Üst Alt