Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak ameliyatı sonrası geçmeyen sesler..?

oflu_semih

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar orta kulak ameliyatı oldum işitme kaybım vardı kirençlenmeden dolayı işitme eskiye göre çok kötü oldu üştüne sesler peyda oldu geçmıyor uğultu hava sesi bu konuyla ilgili önerileri olan varmı?

Ameliyat tarihin ne? Ameliyat öncesi ve sonrası işitme testin var mı?

Mehmet Akşit teatler var 05.12.2016 da ameliyat oldum daha öce konusmustuk burdan atamadım resimleri cep nosu yazarsanız whatsaptan atarım sol kulagım 55 db de 85 db oldu gittikce kjötüye giyiyor şuan ugultu oldugu için testler sinyal seslerini duyamadıgım için kulak duymuyor gözüküyor

önerisi olan yokmu bu konuda?

Ugultu bende de mevcut bir çözümü yok malesef ama işitme testi içinde Bera testi yaptirabilirsin

EBRU35 ameliyat sonrasımı mevcut sizde benim ameliyat öncesi sorunum yoktu sadece işitme kaybım vardı zaten kayıbımda daha fazla yükşeldi

oflu_semih çok geçmiş olsun. Zaten İstanbul dasın. Prof.Dr. Çağlar Batman a bir muayene ol o ne olduğunu bulur !

aytro senna ben durumu özetliyim size benim iki kulaktada kirençlenmeden dolayı iştme kaybı vardı sag 50db sol55db idi ben sol ameliyat oldum orta kulaktan protez takılacaktı fakat sıvı basınç patlaması oldugundan dolayı işitme 85db oldu vede kulak duymadıgı için kendi sesini duyuyor diyor doktor yapılacak birsey yok sansımızı denedik olmadı dedi moralımı iyice bozdu cihaz sağ kulagımda var zaten suan cihaz olmadan duyamıyorum ameliyat olmadan önce kullanmıyordum hangi hastanede yada muanesi nerde cvbın için saol Ayrton Senna

oflu_semih sende sağol. Fenerbahçe stadının aşağısında Kızıltoprak da özel muayenehanesi var. Google dan gereken bilgileri bulup arayıp randevu alabilirsin. Bir defaya mahsus bir muayene ücreti var. Ancak benim implant ameliyatını yaptı. Çok iyi bir doktor.

EBRU35 anladım geçmiş olsun işitme kaybı varmı yoksa yüksek sesten dolayı olmuş olabilir

Isitme kaybı var... ilk işitme testine girdikten sonra ses gelmeye başladı bi daha da gitmedi

oflu_semih

kulak ameliyatlarindan sonra cogunlukla kalici cinlama oluyor galiba
eger bunun caresi olsaydi ben levent sennaroglunun hastasiyim o kadar soylerim doktora gidip geldikce he he der hicbir oneri veya tedavi seklinden bahsetmez bu cinlamalar icin kii levent bey ustune kulak konusunda doktor yoktur bence
ne olduysa koklear implati aldirinca kazandigim bu nalet cinlamalara care bulamadim dua edinki ugultu dicemya herkes cektigini kendi biliyor bazen cok canima yetiyor ama psikolojiyi bozmamak icin kendime telkinle katlaniyorum
sizde cok umit beslemeyin bu ugultulara care bulucam diye
bereket isitme cihazini obur kulaga takip ses duyunca katlaniliyor bazen cok canima yetince betaserc kullaniyorum bir muddet bilmem ise yariyomu yoksa zaman iyilestiriyormu diyerekten

EBRU35 tmm zamnla düzelir belki sizin uğurtular
shukufe haklısın ama sadece çınlama olsa sorun degil faklı sesler geliyor ugultu hava sesi sürekli bazen sesleri duymamak için uyumayı terci ediyorum o dercede sinirlerimi bozuyor ameliyat oldum diye kendimede kızıyorum en son gittigimde doktorum sesleri duymak iştemiyorsan damarı kesen arkadasım var dedi ve ekledi yada impalank ameliyeti yapıcaz dedi benle dalga geçer gibi ona gitmeden önce cihaz kullanmadan duyan biriydim şimdi son nokta olan ameliyatı öneriyor kısaca en dogru olan kendi haline zamana bırakmak ben ameliyat olmayıp cihaz alıp kullansaydım şuanki durumuma bir 10 seneden fazla sürerdi gelmesi ama olana çare olmadıgı için alışacam artık yorumun için saol

Kulağına gelen sesler bende de mevcut malesef sessiz bir ortam da durduğum zaman sanki benim kulağımda ki sesleri duyuyorlarmis gibi geliyor ugultu bende de çoğu zaman sinir yapıyor bazen çekilemez oluyor ama bi şekilde insan alışmaya çalışıyor. Ben cihaz kullanmama rağmen kulagim da hala ugultu var ve geçmedi doktorlar da geçeceğini söylemedi işitme kaybından dolayı kulağında ugultu var diyorlar o yüzden sabır etmek zorundasın geçmiş olsun

EBRU35 saol benim hem işitmem gitti hemde olmayan sesler peyda oldu yükses sesli ortamlarda benim uğultular çoğalıyor alışmam zor olucak ama haklısın alışmaktan başka çare yok kafaya takınca hayat yaşanmaz hale geliyor yorumun için tesekkür

Üst Alt