Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak ameliyatından kaçınmak ve işitme cihazı almak istiyorum..?

muh.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba arkadaşlar, ameliyat olmamak ve cihaz almayı düşünüyorum da ekte gonderdıgım test sonuçlarım için tecrubelerınızden ve bılgınızden faydanalabılırmıyım.. http://i.hizliresim.com/rMA8RB.jpg

kulak ameliyati kolay degil. kacinmakta haklisiniz. ameliyattan sonra genelde kulak cinlamalari kacinilmaz oluyor:(hicte gecmiyor cinlamalar:mad:
sag kulaginiza gerekmeyebilir alsanizda bi faydasi olamz. sol icin alin rahat edersiniz.

[FONT=sans-serif]muh.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ameliyat olmak istemiyorum deyince, işitme cihazından başka çözüm kalmıyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ama cihazın işitme kaybına yol açan hastalığı iyileştirmeyeceğini, işitme kaybının giderek artabileceğini, bir süre sona ameliyatın bile işe yaramayacağını, diğer kulağında da zamanla işitme kaybı başlayabileceğini çok iyi bilmen lazım. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Ameliyat ol demiyorum ama Prof.Sennaroğlu'nun (Hacettepe Üniversitesi) da bir fikrini almanda fayda var. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Geçmiş olsun.[/FONT]

kanal içi (cic) cihaz almayı düşünüyorum da acaba işimi gorurmu diye dusunuyodum.tek kulak için alacağım..önereceğiniz bir marka ve model varmıdır..sennarogluna da gidecegım Mehmet bey.. bi çok makalesini okumuştum..aslında ona ameliyat olup çok mağdur olan da var.. iyi olanda..sanırım biraz şans ve kader. cevaplarınız için teşekkurler

Üst Alt