Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak arkası cihaz için SGK'dan 6 aydır onay gelmedi..?

aktalm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
maktodemi ameliyatıoldumişitme kaybım çok yüksek kulak içi cihaz kullanamıyorum kulağımın hava alması gerekiyormuş bunun için başkent hastahanesşnde kulak arkasına deri i,le kemiğin arasına bir mıknatıs ve bumıknatısa tutunan kulak arkası bir cihaz denediler tamamını devlet ödüyormuş cihazın adını hatırlıyamadım birde bana ameliyat olup cihazı 10 güne kadar takılacağını söylediler fakat 6ay olmasına rağmen sgk dan onay gelmedi bekliyoruz dediler bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

teşekkür ederim

size baha tabir edilen kemik yollu isitme cihazi takacaklar hava yolu ile duyamadiginizdan veya isitme cihazi kalibini kullanamadiginizdan
iyi duyabilirsiniz insallah da ameliyat olayi iste biraz insani geriyor niya acaba baskent hastanesi gibi hep para hep para diyen bi hastaneye gittiniz keske hacettepeye gitseydiniz
siz birdaha ameliyat olcakginizdan biraz daha bekleyip ameyiyat yeri iyi olsun istemislerdir ve ve birdaha doktora gideceksiniz yeniden islemler muayeneler tetkikler olacaktir tahminim
birde baskent hastanesinde olabildigince doktor degistirtip olabildigince tetkik yazip sizden para aliyorlar
ustelik isitme kaybiniz cok ileri diyorsunuz bu baha cihazi bildigim orta isitme kaybina
sizin yerinize olsam baskent hasytanesini birakir hacettepede iyi doktorlarla is gorurum

Üst Alt