Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak arkası cihazı cebime koyduğumda çıkan ses..?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Kulak arkası kullanıyorum..
kullanmadığım zaman pil kısmını açıyorum cebime koyuyorum farkında olmadan kapanabiliyor haliyle rahatsız edici ses ötüyor tabiki ben duyamıyorum ve rezil oluyorum.pili tamamen çıkarıp takmak zor geliyor..
bunun bi formülü var mı?tabiki cihazım eski sayılır yeni cihazlarda bununla ilgili gelişme var mı?
pil kısmını biraz açtığımda ne yaparak kapanmasını ve tamamen açılmasını önlerim(tamamen açıldığında farkında olmadan pil yuvası kırılabilirde)
yani bir aparat satılıyorsa yada basit çözümü varsa paylaşırmsınız?

cihazinizin kutusu ne gune duruyor.
ben cantama bile koymam kutusuz cihazi
toz cop girebilir. pil kutusu yamulabilir. bu kadar hoyrat kullanilmazki canim cihaz.

kulak arkası cihazın pil yuvası kapanmasıını önlemek çözüm

kullanmadığım zaman pil yuvasını hafif açıyor sonra cebime koyuyorum farkında olmadan kapanıyor haliyle ötme yapıyor ben duymaıyorum ve etrafım rahatsız oluyor..yokmu bunun çözümü sizce pratik bir zeka lazım...pili tamamen çıkarmadan pil yuvada iken pil yuvasının tamamen kapanmaması için çözüm arıyorum ötmesin...

su duyan mılletıde rahatsız oluversın. sagırın cıhazı otmus cokmu bız dumayanlar sesı nımet derken.

adamakıllı acarsan nıye otsun cıhaz. yarım acıca pıllerde bıtıyo ama bakın. yazık degılmı senın duyman ıcın degıl bosuna pıl zıyanı.
otıconun kutusunu cepte tasıyabılırsın ınce kutu. phonakla resoundun kutusu sıskınce. kutuya pıl kapagını sona kadar ac cebıne oyle koy. hem cıhazın hem pıllerın selamette.

graham bel ben yatarken cihazı yarım açıp bırakıyorum,o esnada pilden harcıyormu cihaz?

hakan06

Etiketi çıktığı an harcar pil

Kutuya koycan yada çantada temizbiyere ama sağlıksuz kıtuya koyun
@ortasekerli

İşitme cihazın ses kısmını tamamen kapatın ondan sonra pil yuvasını açarsın. Pil yuvası farkında olmadan kapanırsa o zaman ötme olmayacak çünkü sesini komple kapattığı için. Genelde böyle yaparım. Kolay gelsin.

Kulak içi cihazda bende de bu durum var. Hadi siz kulak arkası cihaz büyük bende ki ITC cepte 2 3 cm delik açılsa farkına varmasam wuhuuuu :D gitti binler...

Tam açarsanız kapağı sorun olmaz. Bir kez bu şekilde pilin bittiğine şahit oldum.

hakan06

Etiketten çıktığı an harcar. Akşam çıkar; geriye etiketini tak kanka. :)

OĞUZATAY
Harcıyo oetiketi çıkardımı kullanmaya hazır geri taksanda durdurmaz

arkadaşlar, starkeyin saklama kabı vardır...belki hatırlyan çıkar siyah küçük içi sünger gibi dışıda sunri deri kaplamaydı cihazı koyduğunda hem yumuşak olduğu için belli olmuyor hem cebe girmesi iyiydi..acaba bunun gibi yumuşak saklaması ve taşıması kolay saklama kutusu nereden bulabilirim yada kendim nerrede bu tarz birşey yaptırabilirim.
bir sorum daha var.bir kaç gündür cihazımda seste sorun var sanki ses kalitesi düştü pilden dedim değiştirdim aynı nasıl anltacağımıda bilemiyorm ses derinden geliyor şuan normalde çok çıkan ses geriden geliyor gibi nasıl bir bakım yapmam gerek şunları şunları dene derseniz denemek istiyorum..şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt