Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak arkası cihazı kamufle etmek için bir yol var mı?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Yıllardır kulak arkası kullanıyorum...saç kesiminde biraz kulak arkası bırak diyorum kapatayım diyorum..herkes az işittiğimi kulak arkası kullandığımı biliyor ama nedense psiklojik sorun herhalde..acaba başka nasıl kamufle edilir çünkü kulak arkasınıda artık 3 numaraya vurdurmak istiyorum..sizin böyle bir çabanız var mı?acaba bnunu için üretilen birşeyler varmı yada basit bir çözümü...

Selam;
Kafaya takan kaybeder. Bu yüzden normal olan şeyleri kafaya takmamanı öneririm. Benimde saçımın tepe kısmı dökük ve berberde 1-2 numara tıraş olurum. Eskiden kablolu işitme cihazı kullanırdım bana çok bakan olurdu. Şimdi ise herkesin kulağında telefona bağlı kulaklık var. Bu yüzden rahat ol derim. Tabi cihazı yağmurdan, nemden, güneşten ve sıcaktan korumak gerekiyor. İyi günler dilerim.

Aynen müzik dinliyon sanırlar çok ufaklarıda var

uzun saclilar ortuyor cihazi, kellere bu bayram yok:eek:hakikaten kel kafalarda acaip cirkin duruyormus otobuste metroda gordugum:(
bide adama peruk taktirir bu isitme cihazlari:eek:

yaw duymana bak kimseyi umursama duyanlarda var akılları olmayanda ;)

Benimki kulak içi sık sık topluyom dışarda görülmesi önmli dğl

Ailedende herkes bilyo zaten

Bikç komşu arkdaş bilmiyı

Yazın bandana; kışın bere: en pratik yol:)

Üst Alt